aleeyllz12 her şey tamamen doğum yapacagınız hastaneye sartlarına ve sizi doğurtucak olan ebeye bağlı
ben 8,5 cmle gittim hastaneye 1,5-2 saat icinde doğurdum fakat doğumum bende travma kaldı
sebebi ise şöyle beni doğurtan ebe cahilliğime ve ilk doğumum olmasına rağmen sürekli azarladı bağırdı kesi atmaya kalktı izin vermedim beni yönlendirin doğurabilirim dedim cunku doğurabilirdim.
destek amaclı hemsirenin elini tutmak istedim cok yalnız hissediyordum ay bırak tutma beni diye bagırıp uzaklastı yanımdan şoka uğradım
doğum sonrası kızımda bende cıplak kaldık temizlenmedik servis odasına alınmadık eşim kızımı göremedi refakatçim yani anneme yemek verilmedi zorla yalvar yakar aldık oruclu olduğu halde
ve ben ilk hastane icin belgeleri imzalarken sancı cekerken azarlandım geri dönüşü yoktu artık doğum başlamıştı mecburdum orda doğurmaya o yüzden ne olursa olsun doğum öncesi çok iyi araştırın hastaneyi ve imkanınız varsa özele gidin
ben kartal lütfi kırdarda doğurdum düsmanıma bile asla git demem öyle rezillik ayrıca kızımın adını da yanlıs yazdıkları icin nüfusa da yanlıs gecti rezillik ötesi
doğum kolay diyemem zorlukları var ama hamilelikte ne kadar kendini hazırlarsan o kadar kolaylaşıyor
doğumda güç çok önemli ıkınma olsun doğum sonrası ayaklanma olsun kaslarınız hamilelikte gevşiyor bol bol yürüyün bol bol asla hantallaşmayın dogumda zorlanırsınız
size normal doğuramazsınız denirse aldırıs etmeyin benim kızıma 4 kilo dediler 3.300 doğdu doğuramazsın iri bebek hasta vs bir sürü şey dendi asla kulak asmayın -700 gr kayıp hani nerede?
cinsel iliski ve yürüyüş doğumu en cok kolaylastıranlardan diğerleri vakit kaybı cunku sperm rahimi gerçekten cok guzel gevsetiyor yürüyüş de bebeğin kendisini kanala itmesinde büyük rol alıyor 37 de 1cmdi açılmam eşim hissetmişti eşiniz açılmanızı hissedebilir
38+6da 8,5-9cmle hastaneye yatışım yapıldı 1,5 haftada en iyi verimi aldım bol bol yürüyüş, ilişki ve kaynar suyun altında kalçanıza belinize masaj yapın sıcak suya oturun bu da bir seçenek ve yalancı sancılarınız geldikce bebek kasıldıkca hafif hafif yalancıktan ıkının çünkü yalancı sancılar gercek sancıları tetikliyor bunu da bir arkadasımın kaynanası önermişti ben sabahına doğurdum darısı herkesin basına🫶🏻
ve o hastane o kadar yalancıydı ki refakatçim aşağıda beklemesine rağmen yanıma cıkarmadılar saatlerce kızım cıplak kaldı onun içinde azarlandım oysa sorduğumda annemlere haber bile vermemişlerdi telefon yasaktı bu yüzden rahatça insan azarlayabiliyorlardı yoksa diğer bölümlerde kedi gibiler bakma bazı doktorlarda ne merhamet ne vicdan yok hakkım helal değil