Kızlar merhaba 36+4 haftalık hamileyim. Bezmialem de sürekli gittiğim bir doktor var bu ikinci üçüncü kez iptal edişi randevumu. Doktor bey tatile gitmiş bu hafta, haftaya zaten bayram bir hafta kimse yok. Bana iki hafta önce muayanem de iki hafta sonra gel dedi doğum öncesi son kontrolüm olacaktı, bu haftayı bekliyordum doğum tarihi almak için çünkü bayram çıkışı ilk hafta sezeryanıma denk geliyor 39 a girmiş oluyorum. Neredeyse çocuk kendisi gelecek. Bana söylemedi bu hafta tatilde olacağını, iki hafta sonra gel dedi. Yoksa geçen hafta içi giderdim. Sinirimden çıldırıyorum arayıp başka doktor kontrol etsin bayramdan sonra sizin doktorunuz doğuma gelir diyorlar. Birde bu hafta çok sancim vardi özellikle randevumu bekledim başka bir yere gorunmedim… Şaka gibi niye başka doktora muayane olayım doğum öncesi konuşmam gereken bir sürü şey var doktorla.. yalvarırım acil lütfen bana memnun kaldığınız İstanbul Bayrampaşa Fatih çevresi doktor önerin sezeryan olacağım. Baypark Melek Yılmaz hanımı bilenler var mı baypark nasıl bir hastane? Bağcılar Medipol nasıl ?

Medipolde asiye uzun var ben normal doğum yaptım alanında çok iyi sezeryandada iyidir elbette tavsiye ederim

Meryem-H Medipol mega da mi acaba muayane bide ücreti ne kadar

Tuntun bağcılar medipolde benim doktorum var çok da memnunum ama o da bu hafta tatilde pazartesi gelecek yoksa direkt önerirdim

Tuntun onu bilmiyorum ben bayram öncesi gidicem kendisi orda bayram için arayıp sorun bence benim doktorum derya yaşar. Birde burda gördüğüm kadarıyla oradan çok memnun kalan var başka doktorlarında araştırabilirsiniz

Tuntun zeytinburnu Avrasya hastanesi Çiğdem hanım bi tanedir mutlaka gidin. Muayne doğum ücreti konusunda bilgim yok benim özel sigortam var her muayenede 15 tl ödüyorum arayıp öğrenebilirsiniz ama sanırım 600 tl civarı muayne ücreti öyle duymuştum

Youngplanner yorumlara baktım şimdi Avrasya nin benim annemde orada burun ameliyatı olmuştu çok memnun kalmıştık estetik olarakta zaten iyi biliniyor hastane. Ama diğer bölümler için çok iyi şeyler yazilmamis doğum yapan tanıdığınız var mi

Tuntun tanıdığım yok ama burda bi kaç kişi yazmıştı doğum yapan memnunlarmış. Açıkçası ben çiğdem hoca için gidiyorum yoksa en lüks hastanelerde ücretsiz doğum hakkım var ama doğumda hoca çok önemli diye düşünüyorum

Youngplanner şimdi arayacağım inşallah doğum için fiyat bilgisi verirler. Bir de doktor beni kabul eder mi onu da bilmiyorum 36+3 deyim belki son haftalar diye kabul etmez :(

Youngplanner çiğdem yavuz yurtsever değil mi doktorun tam ismi. Konuştum şimdi ancak pazartesi müsaitmiş, benim bu hafta mecbur muayane olmam gerekiyor .. keşke muayenesi olsaydı 595 liraymış muayanesi sezeryan da yanlış duymadiysam 13 bin dendi