pembemor25 Nazirekoc33 ya bende ciğer yemek istiyordum aslında bazıları faydalı diyor hatta benim bi tanığım vardı hamileliğimde her hafta ciğer yiyorum demişti hatırlıyorum ama kuzenime de doktor ciğer yeme sakın demiş 🤣 offf kokoreçte ince çizgim neyse az daha dayanalımm 🤣🤣🤣🤣
Arasgulut574829 dudaktan_kalbe25 olmaz nolcak tamam zararlı ama bi kere temeden bieu olmaz ben migdemi hiç tutamıyorum hep yiyorum valla
NesliMomm Kubrakarahan Dışardan çok nadir yiyorum. Çiğ köfte galan canım çekerse. Onun dışında sucuk salam sosis hamileliğim boyunca yemedim. Asitli içicekler içmiyordum şimdi hiç içmiyorum. Türk kahvesi haftada 2 kere içiyorum. Et yiyemiyordum şimdi nadir yiyorum. Onu dışında meyve,sebze organik köy ürünleri almaya çalışıyorum bulabilirsem bulamazsam market ürünlerine talim maalesef 🤷🏼♀️☺️
Hanimeller Kubrakarahan salak sucuk sosis çok severim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri yemiyorum zaten ne yasaksa insanın canı onu istiyor 😂 kola da çok istıyorm ama içmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum yasakları çiğneyince vicdanen rahatsız oluyorum bebeğim için
Serendipty Kubrakarahan of kolayı her gün içmeyince sıkıntı olmaz ne olacak sanki arada bir içmekten cok abartmayin
Crnkty Kizlar şuan korktum 14 haftalik hamileym hamileliyim boyunca üç dört kere yemisimdir sucuk çiğköftede yedim bişe olurmu acaba 😏
Mucizem0405 Bu kadar kasmayın ya sakınan göze çöp batar. Canım ne istiyorsa yiyorumda içiyorumda Allaha şükür gayet 2 bebeğiminde kilosuda sağlığıda iyi
Aeaezgi Ben normalde agzima kelle paça corbasi yemem ama 2 gündür sürekli kelle paça istiyorum acaba yesem bir sorun olurmu
tubik7 Aeaezgi sakatatın yasak olma sebebi sanıyorum temiz olmayışı çok güvenilir bir yerse için bence ben 20 haftalık hamileyim dişim çekildi çene kemiğim zarar gördü 3-4 kez paça çorbası içtim faydalı dediler. Doktor da iyi temizlenmişse yiyebilirsin içebilirsin diyor.
Gmzglsh renklihersey- canınız aşırı çekiyorsa biraz için. O kadar kasmak da iyi değil. Oturup bir şişe içmezsiniz ama bir bardak için nefsiniz körelsin
Tugba_A_d dudaktan_kalbe25 ben sürekli çiğ sucuk yiyorum salam sosis herşey yiyorum gayette sağlıklı ama sürekli ceviz fındık elma gibi şeylerde tüketiyorum gününe göre kilosu çok iyi dediler
selverg Kubrakarahan emin olun bunun stresi bebeği daha çok etkiler tatbiki dikkat edeceğiz ama 9 ay bu şekilde herşeye dikkat etmek çok çok zor
feryaaksoy Sabah aç karna 1 adet Medine hurması Kuru incir&ceviz 21 tane kuru üzüm Gebeliğimin ilk haftasından itibaren tüketiyorum hurma ve kuru üzüm bebeğin iyi huylu olması niyetiyle ve şifa niyetiyle yemenizi tavsiye ediyorum. Hurma 1 tane yiyin lütfen (2-3-4 ) YEMİYORUZ. 37 haftadan itibaren 5 ve 7 adet şifa ve doğumun kolaylaşması niyetiyle yiyebilirsiniz. Abur cubur azaltılmalı dışarıdan yenilen etler yüksek ısıda pişiyor iyi piştiği takdirde sorun olacağını sanmıyorum canım. Not: lütfen hurma konusunda doktor yasakladı gibi cümlelerle linç etmeyin 1 adet hurma inanın bana şifa 🩷 fazlası tabikide tehlike 😌
sevcanbyhtn ArvenMom valla 3. Hamileligim gazli icecek disinda hicbir sınır koymadim bende cok sukur cocuklarimda sagliklilardi
ikibaloglanannesi Hamile iken kısıtlamadım kendimi her şeyden yedim. Sadece asitli içecekler,salam,sucuk ve sosis yememiştim. Yumurtayı her sabah mutlaka tüketirdim.💙
Atlassmomm Kubrakarahan ben şarküteri ürünlerin de herşeyi güvenilir bi kasaptan alıyorum onun dışında köyden çiğ süt getirtip kaynatıp mayalıyorum tereyağ filan yine aynı şekilde hep köyden geliyor kendimiz straforlara sebze ekmiştik onları tükettik bi sürede
Atlassmomm Kubrakarahan ketçap mayonez asitli gazlı içecekler sucuk sosis salam cips vs paketli gıdaları tüketmemeye çalışıyorum