Dyakut incitanesi__ bilmediğimden soruyorum :) kesi olayı tam olarak ne oluyor ve neden iğne vuruluyor ? Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🌸
incitanesi__ Dyakut açılmam 10 cm di ama bebişim çıkması için yeterli olmadı herhalde ufak bir kesi atıp daha rahat çıkması sağlanıyo , kesi atılırken ve dikiş atılırken acımasın diyede uyuşturucu iğne yapıyolar 😌
Hmyraltnts incitanesi__ yaaaa okuduğum ilk doğum hikayesi ve o kadar güzelki rabbim analı babalı büyütsün inşallah😍 İnşallah biz tüm hamilleri de böyle kolayca doğururuz. O kadar çok istiyorum ki sağlıklı ve güzel bir şekilde normal doğum olmasını. Darısı bize inşallah tekrardan gözün aydın hayırlı olsun canım😍😘😘🥹
incitanesi__ Hmyraltnts canımm teşekkür ederimm 😊 İnşallah gönlünce çok güzel hızlı ve sağlıklı bir doğumun olur hep dua ediyorum 🥹🥰
incitanesi__ Hoppala78 teşekkür ederiiim 😌 Bebeğe bakmak zor ama dünyanın en güzel şeyi 😍 o yüzden herşeyine alışıyosun ve döngü devam ediyo 😊
Yasemindursun incitanesi__ kiiiz maşallah sana ilk doğumum 11den 4e kadar sancı çekip doğurmuştum bu 2.nasi olcak 37+2 olduk bu hamileligimde hep hareketliydim hiç ödem olmadı ama yinede strese giriyorum dua et bizlereee Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin sanada
incitanesi__ Yasemindursun canımm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah hiiç stres yapma 😌 bak 1 tane doğurmuşsun bunuda başarırsın sen 🙏🏼😊
cerenil incitanesi__ yaa çok güzel bir doğum olmuş bizlerede nasip olur inşallah sağlıkla büyütün prensesinizi🥹💕🧿
Ebrucakmak incitanesi__ merhaba öncelikle hayırlı olsun allah hayırlı ve sağlıklı ömürler versin.bişey sormak istiyorum dedin yaa 3 dikişim var diye normal doğum değil mi nasıl dikişin var
incitanesi__ Ebrucakmak sağol canım amin 🌺 Normal doğum da olsa bazen kesi olabiliyor o yüzden , bende de kesi oldu 3 tanede dikiş atışdı
incitanesi__ 199887 amin canım inşallah 😌 Allahım sana da tez zamanda sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🌺