incitanesi__ Ftmdr iğne yaptı uyuşturdu kesiyi hiç hissetmedim , dikiş atılırken hafif hissettim ama çok can yakıcı değildi
incitanesi__ Melo-fndkc teşekkür ederimm 😊 Uyuşturucu iğne yaptı kesiyi hissetmedim dikişi çok hafif hissettim ama hiç acıtan bir durum değildi Suyum gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı Dikişlerimdede hiç ağrı yok ilk 2 gün tedirginlik vardı şimdi gayet iyiyim 🥰
Melo-fndkc incitanesi__ ya çok teşekkür ederim çok iyi geldi cidden söyledikleriniz. Motive oldum. 38+1 oldum. Doğum korkusu sardı iyice beni 🥹🥲
Dyakut incitanesi__ bilmediğimden soruyorum :) kesi olayı tam olarak ne oluyor ve neden iğne vuruluyor ? Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 🌸
incitanesi__ Melo-fndkc bende de o korku vardı aniden doğumum olunca ki normal doğumda aniden oluyo inan Allah yardımcın oluyo bi anda olup bitiyo kolay yada zor ama eninde sonunda bitiyo öyle düşün vee herşey güzel olucakkk 🌺🥰
Sip85 incitanesi__ gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 sancı nereye vuruyor sorması ayıp benim de ilk gebeliğim de bilmiyorum pek bele vuruyor diyorlar ama karnına yada kasıklarına vurmuyor mu sancı cevaplarsan sevinirim 🙏
incitanesi__ Sip85 amin canım teşekkür ederim 😌 benim kasıklarıma vuran ağrım oldu son 1 saat bele doğru vurmaya başladı ama 2-3 saat sadece kasıklarımda çektim ağrıyı , bebeğim kız cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum 🥰
FatmaDkmts incitanesi__ gözün aydın canım allahım analı babalı büyütsün inşallah devlette mi doğum yaptınız
ebrunasrullahylmz12211221 incitanesi__ Lohusasın lütfen bana dua et benim de doğumum seninki gibi güzel geçsin çok korkuyorum hayırlı olsun rabbim analı babalı sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah
incitanesi__ ebrunasrullahylmz12211221 amin kuzum teşekkür ederimm 😊 Allahım doğum bekleyen herkese rahat kısa sürede sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah hepiniz dualarımdasınız 🙏🏼💛
2019-ikra incitanesi__ Maşallah darısı başıma inşallah benimde ikinci doğumum olacak korkuyorum açıkçası
199887 incitanesi__ benim kidee oğlan bebesi 40.haftadayim ama ne nisan ne su ne de düzenli sancilarim var . Çok sevindim adiniza Rabbim guzel bir şekilde büyütmeyi de nasıp etsin 😊
incitanesi__ 199887 amin canım inşallah 😌 Allahım sana da tez zamanda sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼🌺