Masalada esraEb benimde öyle canım hamileliğimin başından beri regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum az önce uzanacaktım hatta birden sol kasığıma sanki bıçak saplandı öldüm dedim 🤦🏻♀️
esraEb Masalada ayyy canım benim ya. Çok iyi anlıyorum seni. Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah. Psikolojim bozuldu korkunç bi süreç. Ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum 😞
esraEb SSuleeN evet evet aynen öyle. Elektrik çarpması gibi bir şey kuşun kanat çırpması da diyebiliriz. Nefesimi kesiyor adeta
esraEb Hilalclk ayyy Allah kolaylık versin benim lavaboya gidemiyorum işe nasıl gidiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Hilalclk esraEb baya zor oluyor bu hafta son inşaAllah aslında 37. Haftada bırakıliyor ama ben dayanamayacam daha fazla
esraEb Busra__06 aynen öyle oluyro bende de. Kendimi azıcık iyi hissedince bir şeyler yapıyorum güya. Sonra oturunca acısı çıkıyor
EcemUgur01 esraEb Yorgunluktan oldu sanırım benim. İlkinden tecrübeli olduğum için korkmadım sadece oğlumu geri yatırmaya çalıştığım için çok zorlandım. Damarlarım çekiliyor gibiydi en son oğlumu bırakıp kalktım acıdan