esraEb Hanımlar sancıların kaçıncı haftadan itibaren başlaması normla sayılıyor. Ben henüz 31 haftalığım ve sanırım ara ara sancılarım geliyor 😞 bebeğim de aşağıda duruyor zaten.
EcemUgur01 esraEb Yalancı sancıdır. Bende şuan 33+1 haftalığım gece doğuracağım zannettim öyle sancım vardı. Endişe etme 🍀
SSuleeN esraEb Ben de sizden 1 hafta geride 30 dayım. Elektrik çarpıyor gibi oluyor alt karnımda kasığımda… Günde 1 2 defa toplanıyor bebeğim. Anlayamıyorum neler olduğunu :(
esraEb Aslibali bir şey olmaz değil mi. Birkaç gündür başladı. Bebeğim sanki karnımda geriniyor kaskatı alıyor regl sancısı gibi ağrı geliyor bi anda ve belime de vuruyor. Gün içinde sıklıkla oluyor.
Aslibali esraEb bana da oluyor nefesim kesiliyor hafif baş donmesiyle birlikte. Geçiyor sonra. Doktor kontrolünüz ne zaman
Masalada esraEb benimde öyle canım hamileliğimin başından beri regl ağrısı gibi ağrı çekiyorum az önce uzanacaktım hatta birden sol kasığıma sanki bıçak saplandı öldüm dedim 🤦🏻♀️
esraEb dilay_06 ayyy sahii mi. Çok korkuyorum ya bir şey olcak diye. Sizin ki nasıl oluyro tam olarak. Benim birkaç gündür başladı
dilay_06 esraEb karnım şemsettin oluyordu bol su içmek günlük 1 muz ve 1 maden suyu içmek iyi geliyor ama yine de bir nst ye girin
Asel-2023 Bu hafta larda henüz normal değil 2 normal doğum yaptım bence ihmal etmeyin doktorunuza söyleyiniz
Hilalclk Benim de 32 de belden karına yayılan ağrılar başladı günde,4 5 kez gelip yokluyor çocuk zaten aşağıda çıktı çıkacak gibi hissediyorum vajina da baskı oluyor 2 kere nst normal çıktı doktorum normal olduğunu çocuğun ağırlaştıgi için olduğunu söyledi
esraEb Hilalclk şu an kaç haftalıksınız. Ben de 3 hafta önce girmiştim nst ye normal çıkmıştı ve bana da aşağıda olduğunu söyledi
EcemUgur01 esraEb Yorgunluktan oldu sanırım benim. İlkinden tecrübeli olduğum için korkmadım sadece oğlumu geri yatırmaya çalıştığım için çok zorlandım. Damarlarım çekiliyor gibiydi en son oğlumu bırakıp kalktım acıdan
esraEb Hilalclk siz ne yapıyorsunuz peki. Nasıl baş ediyorsunuz bu durumla. Benim sürekli yatasım var. Kalkınca canım çok acıyor.
Hilalclk esraEb bende aynı durumdayım hiç halim yok ve hala işe gidiyorum resmen eziyet gibi o merdivenleri çıkmaya çalışırken insanlar bana acıyor yürüyüş de yaparken aynı durum sürekli Bir ağrı ve baskı hissi bir çözüm bulamadım
esraEb SSuleeN evet evet aynen öyle. Elektrik çarpması gibi bir şey kuşun kanat çırpması da diyebiliriz. Nefesimi kesiyor adeta
esraEb Hilalclk ayyy Allah kolaylık versin benim lavaboya gidemiyorum işe nasıl gidiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun
Busra__06 esraEb bende aynı durumdayım 30+5 ikizlerle ağrılarım oluyor ama dinlenirsem geçiyor ben dinlenmeyi oturmayı bilmediğim için her yorulduktan sonra oturup ağrı çekiyorum😑😑
esraEb Busra__06 aynen öyle oluyro bende de. Kendimi azıcık iyi hissedince bir şeyler yapıyorum güya. Sonra oturunca acısı çıkıyor