_Gamzeli26_ Merhabalar ben 33 haftalık gebeyim ama dün hastaneye kontrole geldim gebelik şekerim varmış bebek 38 haftalık kadar olmuş hemen yatış yaptılar gebelik şekeri yaşayan benim gibi var mı acaba
Pamuk _Gamzeli26_ Seker yüklemesi yaptirmamis miydiniz? Yada seker yükselince etkilemiyor muydu? Bendede çıktı seker yükselince baş ağrısından falan kafam kalkmıyordu.
Bebiskosuu _Gamzeli26_ şeker yüklemesi çok zararlı sakın yaptırmayın berbat bi şey diyenler utanır mı? Sanmam. Çok geçmiş olsun süreç nasıl işleyecekmiş
_Gamzeli26_ Pamuk benim sadece çok halsizlik vardı bide çok fazla su içiyordum ama daha önce hiç şeker çıkmadı 30 haftadan sonra değişmiş
_Gamzeli26_ Bebiskosuu benim çevremde de yaptıranlar oldu ama hiç bir sorum olmadı ama benim ailem de de şeker var belki de etkiliyor şuanlık yatış var normale dönene kadar böyle
Beyabann38 _Gamzeli26_ cok gecmis olsun Rabbim yardımcın olsun inş saglıkla kucagına alırsın yavrunu. Bende de var su fazlalıgı var şuan 37. Haftama giricem bende ama bebek gelisimi normal görünüyo şuan için ama yinede bende tedirginim
_Gamzeli26_ Beyabann38 teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun Rabbim bütün hamile kadınlara yardımcı olsun inşallah o kadar cefa çekiyoruz inşallah herkes sağ Salim kucağına alır inşallah ☺️
Brcakbss1602 Beyabann38 diyet uyguluyor musunuz haftalarımız aynı benimde öyle bu şeker işi beni çok tedirgin ediyor
Brcakbss1602 Aynı şekilde bende de 33 haftadan sonda şeker çıktı şuan 37 haftalığım diyet uygulamam gerektiğini söyledi doktor elimden geldiğince uygulamaya çalışıyorum suyum fazla çıkıyor hala
Beyabann38 Brcakbss1602 uygulamaya calissamda cok zor geliyo malum son haftalarin fazla iştah açıklıgı olması falan etkiliyo
Beyabann38 Brcakbss1602 orası öyle tabiki şekerin büyük etkileri var ama yinede kendini frenleyerek tukettikten sonra çok abartı olmadığı sürece bence sorun olmaz diye düşünüyorum
Beyabann38 Brcakbss1602 normalde 47 kilo bi insanım tatliyla bi aram yok yemede öyle kolay kolay cikolata falan ayda yılda bir canım isterse ama şimdi hamile olunca durumlar degisiyo😀 zor bi durum nasıl oluyosa bende de sanırım şeker yukseliyo hamilelikte 2. Bebegim bu ilk kızımda da suyum fazlaydı yine aynı durum