Zzeyynep04 FKRKS29 biraz daha zaman geçsin ozaman gözükür genelde doktorumda bir iki ay bekleyip sonra çağırıyoruz diyor .
Zzeyynep04 Belginylmz hayırlısı olsun canım ☺️ ben ikili taramaya girmemiştim inşallah seninki de iyi geçer
Zzeyynep04 Azr bende değişicem sonrasında regli tarihimide sorup duruyor bende ona göre hesaplıyordum şimdi kaç gün hafta ilerledim bayramdan sonra öğrenicem artık😅
Azr Zzeyynep04 ya bende net öğrenirim artık diyorum. Hayır kilosunu da tam haftasına göre anlayamıyorum. 34 haftalık oldu daha hiç boyunu söylemedi. Soruyorum pozisyonu iyi değil diyor ikidir. Bazı doktorlar gerçekten işini hiç iyi yapmıyor onu anladım.
Belginylmz Zzeyynep04 İnşallah ne werirse mevlam mevlandan gelene kabulum Allah’ım hayırlısıni nasip etsin inşallah 😌😌
Zzeyynep04 Pinar1212 benimde kızım göstermemişti genelde göstermiyorsa kız diyorlar ama belli olmaz 17de birdaha gittim buseferde net kız dediler.
YigitPoyrazMomm Pinar1212 yok canım hiç öğrenme gibi şansımız olmadı devlet hastanesinde 16 haftalık iken gideceğiz o zaman daha net belli oluyor erken olduğu için öğrenmek istemedim daha doğrusu biraz zamanı bekliyorum