Susam-21 Merhaba hanımlar 38+6 günlük hamileyim bugün cati muayenesi oldum 2 cm acilmam olduğunu söylediler doğum hemen başlar mı bu konuda fikri olan var mı, nst de sancimda.cikmadi
Birkucukmucizem Susam-21 37.haftada cati muaynem oldu 38 de gidicem şimdi yine yapılır mı cati muaynesi
nikoland Banada 4 gün önce 4-5cm açılma dedi hala tık yok 38+5 olduk artık gelsin istiyorum kasıklarım çok ağrıyo 😭😭😭
Kbrdnameler Susam-21 nişanım geldi 3 ccm açıklıkla 1 hafta sonra sancının gelmesiyle başlamıltı benim ilk doğumum
Susam-21 Hillary nişanim geldi bu akşama doğru sanırım bizim için zaman daralıyor 🥹🥹 ama sancim vs hiç yok
Susam-21 Birkucukmucizem cati muayenesi bir kez yapılır bence sonra yapılanlar açılma var mı yok mu diyedir ama emin değilim benim de ilk gebeligim pek bir bilgim yok bu konuda 💐
Birkucukmucizem Susam-21 bende pek emin değilim ama agdaya gidicem biraz da beklemek istiyorum ağda için ama cati muaynesi yapılır mı bilmiyorum
Susam-21 Birkucukmucizem pek bir bilgim yok bu konuda her muayene gidilince muayene yapılır mı bilemiyorum.