BurcumEmrem Kızlar 23 hazirana Allah nasip ederse planlı sezeryan olacağım oğluma kavuşacağım, ama çok korkuyorum spinal belden uyusturmali olacagm, duyduğunuz şeyler varsa bilgilendirir misinz, tecrübesi olanlar falan..
Deletedmom_51 BurcumEmrem canım doğumun ikisi de güzel sonunda bebeğine kavuşuyorsun 😍 hep öyle düşün 😊 spinal oldum bende belden iğne hissetmedim. Bebeği çıkarırken bi ağırlık oluyor dokunmaları falan hissediyorsun ama acı hissetmiyorsun, çocuğunun o sesini duymak çok güzel bi duygu hayırlı doğumlar diliyorum😍🌺
Yenibirannee BurcumEmrem bende istege bağlı spinal sezaryan oldum yaklaşık 2 sene önce 🥰 benim cok keyifli geçmişti ameliyat esnasında hafif sallanti hissediyorsunuz ama ağrı, acı 0.. ilk kalkis biraz sızlatıyor ama korkulacak kadar değil. Zaten sezaryan sırasında bebeginizi aninda goruyorsunuz ve sonra akliniz hep onda kaliyor hic insan kendini düşünemiyor ki 😊 odaniza gecince de 10-15 dk sonra bebeginizi getiriyorlar minicik ve mis kokulu.. 9 ay hasret son buluyor ❤️ ben hep kendimi sakinlestirdim iyiki de öyle yapmışım kendime travma yasatmadim. Şimdi 2. Sezaryan olacağım günü bekliyorum 🥰
Emineedrk BurcumEmrem Öncelikle korkulacak hiçbir şey yok çünkü bebeği görür görmez unutuyorsun. Ameliyattan sonra ilk yürüyüşe kaldırdıklarında biraz zorlanıyorsun benim sadece gözlerim kararmıştı sonra hemşireler odada yürüttü daha sonra gece tek başıma koridorda yürüdüm hatta eşim sedyede yatıp uyudu ben sandalyede bebeğimi izledim bütün gece 🥹 yanına muhakkak kayısı kompostosu ya da meyvesuyu al canım gazını çıkarman açısından iyi geliyor,terlik alıcaksan yanına 1-2 numara büyük alabilirsin ödemden dolayı şişiyor genelde ayaklar. Birde ben yanıma mama almadım almadığıma da çok pişman oldum başta sütüm çok az geldi ve bebeğim sarılık oldu her ihtimale karşı yanında bulundur derim lohusaykende yanında pozitif birilerini bulundur ve kesinle modunu düşürmelerine izin verme 🥰
Laleozkan_09 BurcumEmrem hiç korkma çok güzel geçecek emin ol. Tek sıkıntı ilk ayağa kalkış. O yüzden sabırlı ol ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin.
Bebeannesiii Yenibirannee canım isteğe bağlı sezeryan oldugun icin pişmanlık yaşadın mı🙈süreçten memnun muydun? Bende isteğe bağlı sezeryan düşünüyorum fakat sonrasında pişman olmaktan korkuyorum.Cevaplarsan cok cok sevinirim🙏❤️🌺
BurcumEmrem Yenibirannee merhaba spinal olmakta bir sorun olmuyor dimi kesin olarak iyice kaygılanmaya başladım korkuyorum, sakinlestirici istesem yaparlar mı, cekistrme dedikleri nasıl bir his
BurcumEmrem Emineedrk hiç bsey olmuyor dimi ameliyat sırasında acı ağrı hissediliyor mu, bana mideni bagrsaklarni ellerler anlarsn falanndedi ler ne bileyim.coknkorku içindeyim cuma gününe de az kaldı
BurcumEmrem Emineedrk kayısı kompostosu yaptım bugün sizi dinleyerek teşekkür ederim, spinal den korkmalı miyim nolur gerçekleri söyleyin acı oluyor mu
BurcumEmrem Ameliyat uzun mu sürüyor acaba dikiş falan yapılırken hssetme oluyor mu çok korkuyorum sanki acı çekeceğim acı hissedeceğim diye genel anestezi de de ayılmak çok zor oluyormuş onu da istemedm açıkçası buz gbi yere koyup ayilmani bekliyorlarmış birsey olmuyor dimi gerçekten ameliyat ortamından çok korkuyorum.ben
Emineedrk BurcumEmrem Hiçbir şey hissetmiyorsun zaten o an bebeğinden başka bişey düşünmediğin için beynin sadece ona odaklı oluyor doktorunda zaten seni rahatlatıcaktır kuzum korkulucak hiçbir şey yok içini ferah tut rabbim kolay doğumlar versin ağrısız sızısız inşallah ☺️😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Yenibirannee Bebeannesiii inanir misiniz iyiki diyorum. Ben cok memnun kaldim özellikle doktorumun eli cok hafifti oyle aman amab agrilarim olmadi. Ben normal doguma hic yakin degildim belki o yuzden sezaryana hazırlamıştım hep kendimi cok sukur guzelde gecti 😊
zuleyhaacarr_1 Allah nasip ederse bende sezaryen olucam benim ablam olmuştu bütün sürecte yanındaydım uyuşuklen boyle on tane daha dogururum demişti😀 spinal olmustu o da sadece tek zor gördüğüm anı ilk ayaga kalkarken biraz zorlanmıştı sonra beraber koluna girip yürüyorduk koridorda inan hastaneden cıkarken sırt cantası sırtında cıkmıstı sonra evde kendi isini hep kendi yaptı tabi yardım ettik ama öyle yatak dössek hic yatmadı oturmasına kalkmasına bi hafta enistem yardımcı oluyordu eger ablamın ne kadar kolay toparlandıgını görmeseydim ben cesaret edemezdim sezaryene kendisi cok cok canına düskündür sacı cekilse aglayan birisiydi simdide o benim yanımda olucak insallah 😃
BurcumEmrem Emineedrk gerçekten zor değil dimi spinalde ben acı agri hssettcem ameliyat sırasında diye korkuyorum, kimisi işte yok mideni bagrsagni elliyorlar hssedyrsn falan diyorlar acı ağrı hcbsey yok dimi tam narkoz almak mı iyi spinal.mi
MerveSoner45 BurcumEmrem 12 sene önce ilk çocuğumda isteğe bağlı oldum memnunum sıkıntı yaşamadım hiç korkmayın benim toplam 20 dk sürmüştü herşey şaşırmıştım şimdi 2. Ye hamileyim yine sezeryan hiç korkum yok ☺️🥰
Nur123aa BurcumEmrem bence tam narkoz alma insan uyuşuk oluyor o anı görmeni isterim benimde korkudan tansiyonum yükselmişti ama belden aşağı oldum iyi ki de olmuşum 🌼
Sulekurall Ben normalden sezeryana döndüm hazırlıklı bile değildim iğne çok küçük hissetmiyorsun zaten anında uyuşukluk geliyor ben kesilirken dikilirken bebek çıkarken dahil hiçbir şey hissetmedim kalkarken baya zor oluyor o konuda yalan söylemiycem ama bir kere kalktığın anda sonrasında rahatsın gazını çıkartman ve kabız olmaman önemli o yüzden bir süre katı beslenme kayısı hoşafı ve sert nescafe al yanına baş ağrın olmaması için 1 haftaya kadar rahat kalkıp yürüyebiliyorsun sadece dikişlerde sızlama oluyor 14 güne kadarda tüm acı ağrı geçiyor korkulacak bir şey yok yani ben yaptıysam sizde yaparsınız sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😍
BurcumEmrem Sulekurall spinal olmak.beni ürkütüyor açıkçası ameliyatta bsey olacak hissedeceğim diye korkularım kaygılarım var
Sulekurall BurcumEmrem uyuştuğunuzu garanti altına almadan işlem yapmazlar ki korkmayın o çekiştirme dedikleri şeyde sadece dokunduğunu hissediyorsun acı hissetmiyorsun gerçekten ameliyat esnası en kolayı
Masalada BurcumEmrem hemşireler sana söyler ne yapman gerekiyor diye bol bol yürü bide hemen toparlanırsın