1. Haftadayım ve dünden berı ayak bilegım ve ayak üstüm şiş ödemli aynı durumu yasıyan var mı gıtgıde daha da şişer tuz kullanan boru degılım hareketliyimde ama oluyo böyle aynı durumu yaşayan mi sadece ayaklarımda var

Ben de 39. Haftalığım yaklaşık 10 gündür bende de durum aynıı ve ben aşırı tuzlu tüketen biriyim yemeğimin tadına bakmadan atarım mutlakaa son ana denk geldiği için bir şey yapma gereği duymuyorum ama genelde öneri olarak ayaklarımı kalp hizasından yukarı uzatmamı ve çok ayakta kalmamam gerektiğini söyledilerr, siz bunları yapabilirsiniz su tüketimini arttırın birdee

Habibe-78 Bende oyleyim.Tuz kullanmam normal hayatimda da su içmeyi artirin ben oyle yapdim bide oturunce hep ayagimi uzatmaya ozen gosterdim normalmis doktorum soyledi eger tualete cikmanizda bir azalma olmadiysa..

24 haftalık hamileyim sol bacagımda şişlik ve ağrı var benimle aynı durumu yaşayan varmı yada hamilelikte normal mi yaaa lütfen yazarmısınız?

Mavi12345 bende aynısını yaşıyorum 26.haftaya girdim bende ama bu ağrılar son aylarda olur diye düşünüyodum,maalesef öyle değil miş

Mavi12345 benim de öyle sol ayağım daha şiş şuan 28+5 teyim daha beter oldu bir iniyor bir şişiyor doktora sordum normal dedi bir ayağa daha fazla yüklenince oluyormuş

Ben henüz 10 haftalığım ama sağ bacağımda hissizlik sürekli ağrı oluşuyor diz kapağımdan aşağıya uyurken de zorlanıyorum çok nedeni magnezyum eksikliği olabilir mi sizde oldu mu böyle bişey

Mamasu

Mamasu ilk hamileliğim cok tecrübesizim farklı birşey olunca acaba nie oldu diye sorguluyoruz

Goncaa41 bizim erken başladı olsun ya bebişlerimiz sağlıklı olsunda herşeyi cekerim

Mavi12345 benim de ilk hamileliğim çok tedirgin oluyorum her şeyden 1 aydır ayaklarım ellerim şişiyo alışıyo insan yapıcak bir şey yok 🥲 Doktorum tansiyon takibi yap dedi bir de sizde dikkat edin arada ölçün stres yapmayın bir şey olmaz inşallah 🙏🏻