Nazife03 Zeynep_Sedat merhaba cnm yeni gördüm bnde sandikliliyim sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olabilirim
Zeynep_Sedat Nazife03 merhabalar. Ev tuttuk şükür o konu da sıkıntımız kalmadı da. Hastane yada özel de doktor durumu nasıl biliyor musunuz? 25 haftalık hamileyim şuan doğumu afyon da düşünüyorum
bernayerli Zeynep_Sedat 20 haftalık hamileyim afyonda yaşıyorum merkez, fertillife hastanesi Elcim bayrak da devam ediyorum kontrolume
Nazife03 Zeynep_Sedat hayırlı olsun canım afyon merkezde devlet hastanesinde özlem hanımı oneriyorlar özelde de bir tanıdığım fuar hastanesi cemile hanıma gidiyor
Nazife03 Zeynep_Sedat yani ilçede devlette var ama genelde herkes afyon merkezde geliyor önceden sandiklida özelde hasan Şahiner vardı o iyiydi ama hastane kapanınca o da merkeze park hastanesine geçti
Balahatunn Park hastanesinde hasan sahineri tavsiye ederim. Ilk cocugumda ona gidiyordum. Cok riskli bir gebeligim vardi, cocugumu saglikla kucagima almami sagladi. Afyon da olsam yine ona giderdim
Zeynep_Sedat Nazife03 genel olarak öyle duydum. Sandıklı da ki hastaneye gitmezsin merkezde bulursun doktor diyorlar. Arkadaşın birisi de hasan Şahineri söylemiş