110418 Merhaba çiçek anneler size birşey danışacağım hamilelikte canım sürekli cips istiyo 🤭doktor randevum bayram sonu olduğundan sizlere danışmak istedim , bu konu hakkında doktoruyla görüşen var mı bilgilendirebilir misiniz lütfen 🥺
siyahoxygen1 110418 aahh bende deli gibi cips yiyorum 🤣 çok tuzlu yeme şişersin diyenler var, çocuk çok etkilenir diyenler var ama inan ki bir oturuşta 2 paket yiyorum o hissettiğim mutluluğu anlatamam 🤣🤣
xbebegimx 110418 cips normalde de sagliksiz zaten ama dozu asmadan yemenin bi zarari olmaz canim cekince bi bi kac tane yiyorum
sselinn 110418 doktorlar yeme der tabiki ☺️ nefsinizi biraz körletecek kadar yeyin. 9 ay uzun zaman. İnsan dayanamıyor ☺️
Melodimm siyahoxygen1 Cips her akşam esimle TV izlerken yiyorduk.Bikerede gitti aldı ama yiyemedim midem kötü oldu meğer hamileymisim😂😂O zamandan beride görmek bile istemiyorum
Evrem990 siyahoxygen1 bendeee cok yemiyorum ben ama ayda 1 falan ama o an sanki dünya duruyor öyle mutlu oluyorum ki anlatamam
110418 Melodimm sanırım benimde böyle birşeye ihtiyacım var 😀haftada bir yemeye çalışıyorum 😀gergin istiyo canım 🥹
Linaa90 110418 vücudunda tuz eksik herhalde ki onu istiyor canın bence onun yerini tutacak sağlıklı şeyler ye unutma sen ne yersen bebeğin onu yiyor 🩷benim de bir ara çok cips istiyordu tuzlu limon yada erik falan yedim çooook cips istiyorsan patlamış mısırlar var gong bi tık sanki daha masum 😇
110418 Melodimm bayramdan sonra doktor randevum bu yüzden siz tecrübeli anne adaylarına sormak istedim ♥️🥰
110418 fizikcianne yiyorum bende sonra pişman oluyorum acaba zarar verdim mi benim yüzümden birşey olmasın 🥹