Brownie Cigerekacankedituyu doğru, diğer arkadaş yeni almıştı ondan link bekleyeyim o zaman Çok teşekkürler ☺️
Brownie Aecer ben bu akşam çıkıp bakıcam da aklıma bir soru daha takıldı yıkanırken yumuşatıcı koyuluyorya bu makinede kuruttuktan sonra yumuşatıcı kokusu gidiyor mu
Cigerekacankedituyu Brownie yumuşatıcı kullanmana gerek kalmıyor, kurutmadan yumuşak çıkıyorlar zaten. Koku için yağ kullanabilirsin kurutmada. Lavanta yağını bi havluya damlatıp koyarsan hem çamaşırların erken kurur hem lavantanın antiseptik özelliğinden yararlanırsın hem de koku olur.
Brownie Cigerekacankedituyu ben yumuşatıcıyı sadece koku için kullanıyorum ya aslında Ama bu hanımefendimin paylaştığı kurutma makinesinde koku koyacak yer yokmuş trendyolda yorumlarda okudum O yüzden yumuşatıcı kokusu kaybolmasa daha iyi olur
Minigininannesi aaallegraa kurutma makinesi-hoover çok memnunum 3yil bitti sorunsuz kullanıyorum Robot süpürge- xiaomi vacuum mop 2c modeli haritalandirma süpürme işlemi çok iyi
_Kubraaa_ Kurutma makinem Arçelik 800 KM A++ 8kg ,trendyoldan aldım 7 ay oldu, çokk memnunum, içide çok geniş. Kurutma makinesi rahatlık. Ben çok araştırarak almıştım. Tavsiye ederim.
Dneglr aaallegraa kaynanama roborock s5 almıstı kayınbabam güzeldi gayet güzel temizliyor çamasır kurutma makinesi de aldılar yeni oda arçelik 7kg olandan güzeldi yani baya toz topladı yerim yok dersen hem camasır makinesi hemde kurutucu tek bir makinede olan da var :)