motherlion01 Aaysenurd_ yaa demekki medicalparkta zam yapmış seyhan tıpı ilk defa senden duydum şimdi camım
Lndakrmn Algomed özgür beyi hiç önermiyorum ben nisan ayında arkadasım dogum yaptı karnındaki ur benzeri keseyi görmemiş muayenelerinde ayrıca doğumu da iyi gecmemişti pişmanım gittigime diye yakınıyordu
Urasali Lndakrmn yaa 😏 bende Algomed özgür beye gidiyorum hastası çok var ama çevremde hiç ona doğumunu yaptıran yok kimileri iyi diyor kimisi beğenmiyor çok kararsızım
Lndakrmn Benim üçüncü kontrolüm gerçekleşti güzelyalı da kamu personeli indirimiyle muayene ücreti 375 tl idi bu gidişimde de dogum ücretini sorarım bakalım ne söyleyecek doktorumuz 🤷♀️
Sevgiatprk Lndakrmn merhaba ben de güzelyalı hastanesine gidiyorum, öğretmenim ama bu indirimden haberim yoktu, cumartesi günü doğum yapacağım, bu indirimi doğumda da kullanabilir miyim acaba?
Lndakrmn Urasali eger dogumuna yönelik riskli bir durum yoksa tercih edebilirsin ama ben kendi arkadasımın basına gelenleri söyledim canım o hiç memnun kalmadı çok pişmandı özgür beyi tercih ettiğinden ötürü 🙏🏻
Lndakrmn Sevgiatprk doğum ücreti ile alakalı bilgi almadım ben henüz ama alırken mutlaka belirtmek gerek sende konus istersen muayene de etkili ise dogum ücretinde etkisi olabilir 🙏🏻
Lndakrmn Sevgiatprk doğum süreciniz de inşallah çok iyi geçer ve bebeğinize kavuşursunuz bayram öncesi ayrı bir mutluluk olur sizlere 🌼🤗darısı da bizim başımıza 🙏🏻☺️