Htcbtl Kubraeser normal doğum yapacaksanız zaten doktorlar doğuma girmiyor şehir hastanesinde. Ebeler doğumu yapıyor. Bir aksilik çıkarsa nöbetçi doktor müdahale ediyor. Sezeryanda doktorunuz nöbetçi olduğu güne sizin doğumu ayarlayabilir. Oda kendi insiyatifinde tabi.
Kubrabaygeldi Kubraeser bende karakocanda oturuyorum eşimin işi dolayısıyla burdayız 🥰 aslen elazıglıyız
Esradenizz1 Ya benim doğuma baya var ama suanki doktorumdan aşırı memnunum öyle ki doğumumda da bu doktor istiyorum ismi Nazan çelik kesinlikle tavsiye ediyorum
Prensesruya Doğum açısından berbat bi hastane . Normal doğum yaptırana kadar günlerce sancı çektiriyorlar . Suni sancı ile mahvediyorlar. Berbat bi doğum hastanesi .
Prensesruya Tansiyon hastası bi tanıdığımızı sezeryana almayıp 3 gün suni sancıyla süründürmüşler katın yoğun bakıma alındı hamdolsun çıktı şimdi serviste
Srplfth Yaa elazığdayım bende yenı gebelıgımı ögrendım doktor arastırıyorum hangısıne gıdeyım çok kararsızım 🙈ben doğum yapana kadar özeller 20 bın olur benım ılk sezeryan buda mecburi sezeryan olur 🙈hangısıne gıdeyım hc bılmıyorum
Kubraeser Srplfth ben özel doğu Anadolu Figen hocadan çok memnun kaldım ve doğum ekibi ebe falanda gayet ilgiliydi her şekilde yardımcı oldular bence bir kez muayeneye gidin kararınızı verirsiniz