emha21 Prego Venüs modelini aldık özellikleri vs gayet içimize sindi henüz kullanmadık ama sürüşü hafifliği rahat duruyor gördüğümüz kadarıyla
hilalkesoglu Anneseker ilk hamileliğimde normal travel sistem kullanmıştım ama çok zorlanmıştım araba ayrı katlanıyor puset dert şuan donna aldım çok işlevsel ve hafif parçalara ayrılmadan direk ayaklar kapanıp araç içi oto koltuğu oluyor puset gibi taşıyabiliyorsun incelemenizi tavsiye ederim
hilalkesoglu Sehrazatt 2 yaşında oğlum 1 yaşındayken goody plusa geçtik gerçekten çok rahat bir araba sadece ön tekerlekleri genelde çabuk bozuluyor eğer bozulma farkederseniz faturanızı kaybetmeyin direk tekerlekleri yeniliyorlar 1 ay oldu ücretsiz garanti kapsamında ön tekerlekler ve fren sistemini değiştirdiler
Arzuao Ben bunu aldım sitelerde bak istersen fiyatlara yorumlara👍 Kraft Onyx Nw Tek Elle Kolay Katlanır Travel Sistem
Gebeyim-32 MerveKitiz letgodan bulmuştum sahibiyle önce görüntülü konuştuk gösterdi sonrada kargoladı
Busssraaa Anneseker travel sistem almayında 😅 arkadaşım joie tourist kabin boy modelini kullanıyor ben de gördüm gerçekten çok kullanışlı pratik bebek arabamı satıp ben de bundan alıcam
Busssraaa Anneseker arabanız büyük değilse bulunduğunuz apartmanda asansör yoksa sürekli bir yere gidip gelecekseniz travel sistemli zor taşıması ve yer kaplıyor
Busssraaa Travel sistem almak istiyorum diyorsanız prego urban bebek arabası dolap üzerinden satıyorum fiyatıda uygun çok kısa süreli kullanıldı temiz araba çok konforlu fakat işe gidip geldiğim için daha pratik bir bebek arabası alıcam
gl12cn34 Melike2403 babymall internet sitesinden mii görüyorum onu daha önce alışveriş yapmadığım için tereddütteydim teşekkür ederim o siteye bakıyım tekrar trendyolda vs. Tükenmiş zaten
Melike2403 gl12cn34 babymall internet sitesinden aldım sorun yaşamadım hızlı kargolandı fiyatı da diğer yerlerden daha uygundu yazdığınız gibi trendyolda tükendi
ozge671234 Tunc Bu markayı benm kardeşim kullandı geçen yıl. Tekerleği kırıldı. Başka almak zorunda kaldılar. Bence biraz daha para ekleyip iyi bir şey almaya calısın.