Aysegulcet Bagi neo aldım çok memnunum açılıp kapanması çok rahat ve fazla yer kaplamıyor tabi ben çok uyguna aldım şuan fiyatları uçmuş
Deletedmom_110 Anneseker baby plus canyon kesinlikle alın bir yıl oldu tık yok çok iyi birde benim sağa sola vura vura kullanmama rağmen yani maşşşaaalllaahhh🧿😂
Kurabiye93 Anneseker Nuna Mixx Next Setini aldık. Tekerlerin büyük olması özellikle türkiyede zemin düzgün olmadıgından önemli bence.
Tunc Bebek arabaları çok pahalı geliyor istediğim travel sistem çift yönlü derken minimum 8 bin İnternetten 4baby markasını aynı özelliklerde 3 bine buldum bu markayı kullanan var mı uygun olsun derken 3 bini çöpe de atmak istemiyorum
ozge671234 Tunc Bu markayı benm kardeşim kullandı geçen yıl. Tekerleği kırıldı. Başka almak zorunda kaldılar. Bence biraz daha para ekleyip iyi bir şey almaya calısın.
Pelinss Anneseker ben Kraft Onyx Nw aldım çok kaliteli çok hafif ve şık travel kabin büyüdükten sonra kabın boy yada baston arabaya hiç gerek yok sürüşü çok güzel
Beyzaa32 Birbahargunu Kraft Kenya modelini aldım henüz kullanmadım ama isteklerimi karışlayan bütün özellikler mevcut
Yasmin2828 Anneseker Anneseker baby plus canyon travel sistem bebek arabası gayet hoş ve kullanışlı e bebeğin kendi ürünü trendyol fiyatı 8.800 e bebekte pusetiyle beraber 4300 tl ye aldım 3 gün önce
znemre95 Mnuli ya ona ben de bayıldım ama bebek 7 aylık olunca zor sığıyor diyorlar başı tenteye değiyormuş bagi easyfold mantıklı geldi belki bir indirim olursa diye bekliyorum birazcıkk
Gebeyim-32 MerveKitiz letgodan bulmuştum sahibiyle önce görüntülü konuştuk gösterdi sonrada kargoladı