Havvaca Gunduzalptr öyle bir şey yok güzelim benim arkadaş şehir hastanesi takipliydi. Doğum yapacağı gün hastanede ebeler düzgün davranmayinca özele geçmiş orda yaptı doğumu. Aklında soru işareti varsa arayıp bilgi de alabilirsin.
Gunduzalptr Havvaca ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım nasıl olur diye ama nedense inanmışim😂 Allah’tan şu an hemşireler iyiler doktor çok ilgisiz o yüzden biraz daha bekleyeyim diyorum
Gunduzalptr Efnansena bi arkadaşım söylemişti doğumu başladığında özele gitmiş ve kabul etmemişler ben de şaşırmıştım ama keşke direkt gidip sonuca göre devlete gelseydim.
Efnansena Gunduzalptr yine gidebilirsin belli gittiğin yer.cok.ilgisiz ben muane olamdan çıktım bana davranış sekilerinden dolayı hemn özele gittim dogum olsa bile almak.zorindalar bebeği ve anneyi tehlikeye alamazlar
Havvaca Gunduzalptr nst hakkında hiç bilgim yok daha girmedim ben ama fotoğraf atmayı tarif edeyim. Bildirimlerin olduğu kısımda fotoğraf ekle var oraya tıklayıp fotoyu ekleyip daha sonra linki kopyalayıp burda yorum kısmına yapıştır yapıyorsun 💞
Efnansena Gunduzalptr hayırlısı ben uyumuyorum zaten istediğini sor burdayım korkma.Allahin izniyle birsey yoktur
Sevgi1985 Gunduzalptr sancın baya var canım ama düzensiz sanırım inşallah zamanında sağlıkla gelir bebeğin
Gunduzalptr Efnansena ya zaten hissediyorum sancimin olduğunu doktor az önce geldi nst güzel gidiyor dedi geri gitti . E güzel gidiyorsa benim neden kanamam oldu neden sancı çekiyorum bi bilgi ver be adam
Havvaca Efnansena nasıl anlıyorsunuz bende 33+1 oldum bende giricem yakında hatta belki yarın kontrolde sokar beni nst ye ama hiç bir bilgim yok 💞
Efnansena Havvaca ben geçen hafta pazartesi günü erken doğum belirtisi göründü bende ntsye bağlandım hafif sancı çıktı ordan biliyorum şuan benim de eli kulağında sabah hastaneye gidicem bakalım ne diyecek doktor