Gunduzalptr Kızlar 37+4 gece 12 de aniden çok fazla kanamam oldu acile geldim şu an yatış verdi doktor hiçbir şey söylemiyor bu kanama bu haftalarda neden olur var mı yaşayan
dilaraRecep Gunduzalptr 37+2 de kanamam vardı dediğin gibi doktora gittim doğum yaptım geldim aynı gün içersinde doğurdum
Momdiary Sizin için nette baktım bende merak ettim. Doktorunuzun ne dediği önemli internetede güvenmemek lazım ama plasentayla ilgili bir kanama olabilirmiş. Bence doğuma alabilirler sizi
Gunduzalptr Momdiary çok teşekkür ediyorum. Devlet takipliyim çok ilgisiz bir doktor denk geldi takip edelim dedi yatış verdi hiçbir açıklama yok 🥺
Gunduzalptr Momdiary sabahı bekleyeyim diyorum kan idrar falan aldılar belki sonuç çıkınca bir şey söyleme zahmetinde bulunur ben de ona göre hareket ederim diye düşündüm.
Gunduzalptr Momdiary şu an e nabizdan baktım ama sedimantasyon değerim çok yüksek çıkmış netten baktım hiçbir şey anlamadım 92 çıkmış
Momdiary Gunduzalptr inşallah bir sorun yoktur ve sizi bir an önce bilgilendirirler ahh bu devlet hastaneleri ahh. Bende devlete gidiyorumda hepsi hayattan soğumuşçasına bakıyor hastalara..
Gunduzalptr Efnansena özelde hiç kaydım olmadı doğum falan olursa kabul etmiyorlarmis kayıt Yok diye. O yüzden takipli olduğum hastaneye gelmiştim. Bilseydim direkt giderdim 🥺
Efnansena Gunduzalptr hayır canm.onu kim.dedi acil.durum bu ve inanki daha iyi bakardı size benimde bir hafta önce kendi doktorum rahim ağzında açılma var dedi devlete gittim baktım kötü davrandılar direk özele ve başka hastaneye gittim okadar güzel baktı ki ve yarın sabah yine gidicem kontrole
Havvaca Gunduzalptr öyle bir şey yok güzelim benim arkadaş şehir hastanesi takipliydi. Doğum yapacağı gün hastanede ebeler düzgün davranmayinca özele geçmiş orda yaptı doğumu. Aklında soru işareti varsa arayıp bilgi de alabilirsin.
Gunduzalptr Efnansena bi arkadaşım söylemişti doğumu başladığında özele gitmiş ve kabul etmemişler ben de şaşırmıştım ama keşke direkt gidip sonuca göre devlete gelseydim.