Mervems Masallah kizlar hep ozele gidiyosunuz hic devlete giden yok galiba 😃😃 ben meram arastirmaya gidiyorum dr bulent dogan a cok ilgili gercekten sagolsun tavsiye ederim gidecek olanlara
mom44 Mervems meram çok uzak bana selçuklu tıpta beni merama yönlendirmişti yğksek riskli gebelik bi tek orda var demişti
aslicerkan [bilinmeyen] merhaba bende konyali degilim ama burda oturuyorum doktorum Rengin Karatayli cok memnunum 😄
Yasemin4242 MerveDmn mom44 evet her gittiğimizde 4 boyutlu bakıyor ve fotosunu veriyor 16,haftamdan beri
AyseSapmaz Bende selçuklu yazirda oturuyorum32 haftalık olduk farabi hastanesi mehmet bardakçı hocaya gidiyorum çok memnunum😌🌸
mom44 AyseSapmaz evet onuda duydum mehmet hoca ve hikmet hoca deniliyor hep ikisi ön planda farabi evime yakın ama eşimde orayı nedense sevmiyo ben hiç gitmedim oraya ama
aslicerkan [bilinmeyen] belki cevre edinemedigimizden dolayı olabilir benim komsularim iyi iki tanesiyle en azından ailecek gorusuyoruz biraz farkli bir kent büyük yani seni cok iyi anliyorum😊
Esranur mom44 hep siyah beyaz ama renkli hic bakmadi ama bebegi net sekilde gorebiliyorsun ucretide 82tl
mom44 Esranur muayene ücretini biliyorum da neyse bakalım bu ay bide ona gidelim dedik emem ganımdan mnce bide ona gitcez bi detaylı konusalım bakalım neler diyecek 😍
mom44 Merylu ben sordum 300 lira görüştüm benm gittiğim emel hanımda 200 çpl fark yok ama ni tedavisi olmadığı için gitmedm ali acara
AyseSapmaz mom44 valla düşünürseniz çok iyi bir doktor çok ilgili ben çok memnunum ilk gebeligim zaten hep aradığımda hafta içi bakıyor yardımcı oluyor her konuda sağolsun
mom44 AyseSapmaz ay valla zaten kaç ay oldu ben doktor tutturamadom daha doprusu tam tutturcaktım riskli çıkınca mecbur başkente devam şimdilik baklım hayırlısı artk
Semamustafa [bilinmeyen] o Ben özele gidiyorum Akademi hastanesine Arzu Ünal a hiç memnun değilim Hangi hastaneyi önerirsiniz acaba kafam çok karışık yardım edin lütfen 🙏