Yasemin4242 Merhaba bende konyalıyım özel selçuklu hastanesi hikmet karabacak gidiyorum 33+2 deyiz Allah sağ salim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin
Yasemin4242 MerveDmn mom44 evet her gittiğimizde 4 boyutlu bakıyor ve fotosunu veriyor 16,haftamdan beri
mom44 Benimde ilk bebeğim kızım olucak inşAllah sağlıkla gelsin hrpsi sizin cinsiyetler bellimi isim neler düşünüyorsunuz
mom44 Esranur hem benim duyduğum bakıyo demişlerdi hastaneye sordupumdada bakıyolar dedi eşimin kuzemi onda doğum yapmıs her gittiğinde baktı dedide ondan merak ettim ama ismini çok duydum sıkıntı olmada ona gidecektim emel hanımın muayene ücreti şu an 200 tl 15 günde çapırıyor
Deletedmom05 Kızlar bende konyaliyim hemde konyaliyim😃 13 haftaya giricez. Özel büyükşehir hastanesine gidiyorum doktorumuz ayse günenç. Yarın cinsiyet icin gidicez hayirlisi ins. Bu arada bende bosnada oturuyorumnm
Merylu Kızlar merhaba bende konyalıyım özel medova hastahanesinde şükran dogruya gidiyorum ayrıca 15 temmuz kadın dogumda mesut küçükosmanoglu isimli doktor var onada gidiyorum devletten çok memnunum
Ashenur [bilinmeyen] bende konya kuludayim ama konyaya gidecem kızılay hastanesi azer hanıma başka tanıdığım yok daha hiç gitmedim. Inşallah iyidir birinden duydum ama
mom44 [bilinmeyen] erkek olsa kağan olcaktı kız da melike ikiside hükümdar anlamında kız ismide kuranda geçiyor onu istiyorum bakalım nasip 😍😁 eymen olur eren olur kerem olur
Esranur mom44 hep siyah beyaz ama renkli hic bakmadi ama bebegi net sekilde gorebiliyorsun ucretide 82tl
Rosie91 [bilinmeyen] Bende 24+4 üm özel selçukluda nil hanıma gidiyorum çok memnunum☺Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Slalaylay Rosie91 siz doktorunuzdan memnun musunuz rahatça iletişim kurabiliyor musunuz takıldığınız bi konuda ?
mom44 Merylu ben sordum 300 lira görüştüm benm gittiğim emel hanımda 200 çpl fark yok ama ni tedavisi olmadığı için gitmedm ali acara
Merylu [bilinmeyen] ben giderken randevu alıyorum önceden yoksa baya kalabalık oluyor özellikle pazartesi salı