Kvser Arkadaşım 10 Haziran da transfer oldu . 22 Haziran da kan vermesini söylemiş doktoru . transferi tutmasa adetinden önce kanaması açılır mı ? Bilgisi olan varmi ?
Deletedmom_85 Kvser bazen adet günü geçse bile verdikleri ilaçlar adet olmasını engelleyebilirmis. Kan testi negatip gelirse, İlaçları biraktirir doktoru o zaman da olabilir. Benim doktorum sonucuna göre ilaçları biraktiricam kan sonucunu haber et demişti.
Kvser Aishvet7 motherofcats ballikedii Esraa___ kızlar var mı bugün sabah yapmış sormamı istedi kusura bakmayın cidden . Hani siz ilac kullanıyor gecikir dediniz . Acaba ilacın etkisi mi bu ?
Kvser motherofcats bugün adet günüymüş olmamış yine de gecikme olur mu ? Yani gününde mi olur adeti tutmazsa ?
Kvser Deletedmom_85 hmmm bir bilgimiz yok arkadaşım sormamı istedi . Adet günü bugünmüş ama olmamış tutmazsa olurdu diye düşünüyoruz haklısınız ilaçların etkisinden de olabilir . Peki şuan idrar testi yapsa çıkar mı ?
Ada_ada ballikedii maalesef bu yanlış ben kan testinden 3 gün önce olmuştum. Kişiye göre değişiyor sanırım.
Deletedmom_85 Kvser 5.gun embriyosu ise çıkar. 6.gunden sonra silik pozitif veriyor. Ben 7.gun bu şekilde öğrendim erken gebelik testinde ve kaset testte
Kvser Deletedmom_85 evet 5. Gün embriyosu arkadaşım korkuyor test yapmaya . 4 yıldır bekliyor ilk denemesi inşallah rabbim ona da nasip eder
Aishvet7 Kvser merhaba canım bende tup bebek ile hamile kaldım ilaçları bırakmadığı sürece kanaması olmaz ilaçları ne zaman bırakırsa ozaman adet görmeye başlar
Kvser Aishvet7 şuan ilaç kullanıyor mu bilmiyorum camın bende pek fazla bilmiyorum bu süreci . Bir sorayım kendisine zaten ekran akıp atıyorum kendisine
Deletedmom_85 Kvser Rabbım sizede nasip etsin inşallah. Kan gününü beklesin isterse, varsa bile bazen negatif verebiliyormus boşuna üzülür
Aishvet7 Kvser aynen canım bakalim hangi ilaçları kullanıyor büyük ihtimal progestan fitil estrofem duphaston falandır
Tubik61 Ben çok iki kere tüp bebek transferi oldum. İkisindede tutmadıgı için teansferin 8. Günü adet oldum
Kvser Tubik61 yaaa çok üzüldüm sizin adınıza rabbim aratmasın çok zor bende 2 yıldır uğraşıyorum arkadaşımda 4 yıldır .
Kvser Aishvet7 Estrofem ve vitaminler coraspin ayriyeyten iki tane igne kullanıyormuş canım bunlar etkiler mi gecikmeyi ?