Melis_tugba minigin_annesi hic sorma ya 😅😅çocuk kafasına göre ben evdeyken kıprmıyo dısarı cıkayım oynuyor 😂
minigin_annesi Melis_tugba ohooo masallah yarilamissin 😁😁😁😁sag salim kurtulursunuz ikinizde insallah canim😍🤗🤗🙏
Melis_tugba minigin_annesi aminnn şuan karnımda top gibi olmus heryerim heryanım acıyor 😂 yapısmıs karnıma kafadıda midemde
minigin_annesi Melis_tugba Masallah masallah 😁😁😁😁🙏Minnos simdiden rahat rahat yat ben geldikten sonra yatamiycaksin sinyalini veriyor😍🤗😃
Melis_tugba minigin_annesi yatırmıyorki dun geceden beri cok asagıda hissediyorum boyle baskı yapıyo ve cişim grliyor 😅 bide cok sert 🤦🏼♀️ Allahım tuvalete gitmekten yoruldum az önce gittim yine geldi
minigin_annesi Melis_tugba ayyy kizzz yatmak ne ise yarar ki uyuyamiyorum karnim sisiyor diye😂😂😂😂surekli cise gitmene sebeb biliyormusun nedir?😁bebis ayaklariyla sidik kesesini sikistiriyor o yuzden😊😁😂😂😂
Melis_tugba minigin_annesi cocuk agzıma sıctı 😅 bel agrım öyle varki gecmiyor allahtan yatagımda tek yatıyorum 😂 5 yastık var yatakta biri ayagımda biri sırtımda biri kuzagımda biri basımda biri bacagımda 😂😂
minigin_annesi Melis_tugba koca nerde kizzz?😱onu yeremi atmissin?😂😂😂😂bende kocayla bas ayak uyuyoruz cok atesli pozumuz var🤣🤣🤣🤣🤣
minigin_annesi Melis_tugba Bende yastiklarla uyuyorum 😁😁😁hatta esim diyor kizz korkmuyonmu ayagimin altinda uyumaya diyorum yastiklar beni koruyor😃😃😃😃 kafamdan baska her tarafima yastik koyuyorum 😂😂😂😂