Bihilal Melis_tugba okumasakta hergün bir başlık görüyorum bakıyorum aa yine melis tuğba 😀 gerçi biraz zaman geçsin sende sıkılırsın burda
Melis_tugba Bihilal yeniyim 😅 ondam bazen zaten silesim geliyor okuduklarımı görünce allahım diyorum 🙄 ama tek sıkımtımı alan yer burası sizlerle konusmak için acıyorum zaten genelde postları
Melis_tugba YagizAsyaMom benimde baska yerim yemedide gittim manyak gibi ama ben beyaz esya bakmaya geldim kuzu mecburiyetti allahtan orda sıra yok 😂😂
minigin_annesi Kizlar o degilde 18haftaligim karnimda son 3hafta bebegi hiss ediyorum sert bisey gibi elime geliyor simdi ekimle ariyorum yukusacik bulamiyorum acaba kayb oldumu?🙄😱😆😆😆😆
Melis_tugba minigin_annesi 400 gr ya var ya yok kuzu oynama cok 😅 bebek nere kaybolcak içinde yüzüyo yavrucak
Melis_tugba parasetamoll napim çalıştırmıyor eşim 😅 iş yerine gitsem de onları dalıyorum 😅😅 hamileyim az anlayıs hormonlarım beni deli etti 😂.
Melis_tugba minigin_annesi ya ben resmen hava alamadım network diye magza var sanki sudan ucuz ya kıyafetler 😂😂😂 allahım bi sıra zaten dagınıklıkta bise bakman imkansız
minigin_annesi Melis_tugba sanki millet dunyanin sonuna hazirlaniyo 😂😂😂🤣🤣🤣🤣bizim orda 2012senesinde dediler dunya dagilicak felan dunyanin sonudur diye hatta aralik ayinda millet mum felan alip evi doldurmustu makarna felan 😂😂😂😂simdi o aklima geldiii....😁😂😂😂 Melis_tugba
minigin_annesi Melis_tugba o zaman bagirsaktir 😂😂😂kiz yok 2ci hamileligim o yuzden doktora sordugumda hiss ediyorsundur illaki canim artik bu yuzden😊sirt ustu uzaniyorum cikolata yiyorum masallahi var minnagimin siyirti gibi hareketlerini hiss ediyorum 😁
Melis_tugba minigin_annesi ben oynaöadıgında cikolata seker soluma yatıyodum yok banamasın demiyodu cocuk oynamıyodu aglattırıyodu 😁