34 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve hala sütüm gelmedi. Endişeleniyorum herkesin geliyor benimde tık yok
Hamişler.. 34. Hafta hala süt gelmedi ?
- Düzenlendi
Nurscl06 bende öyleydim Sağlık ocağına geçen hafta gittim (35 haftayken)hemşire emzirmekle alakalı anlattı bir şeyler sonra göğüs ucum çok yok dedim oda aç bakayım şöyle yap böyle yap dedi ve hafif sıktı ucunu süt geldi çok mutlu oldummm😂😂🥹🥹 orada tekrar annelik duygusu yüklendiğğğğ🥹🥹
Nurscl06 süt gelmesi mi? Neden gelsin ki? Ben dogurdum bebek emince geldi öncesinde ellemedim bile xaten süt var mı die ellemek dogumu tetikliyor
36 dayım benimde gelmedi göğüslerimde hassasiyette çok fazla yok :(
Sütün gelmesi mi gerekiyor da🤔
Busrayilmaz18 yani bilmiyorum hamişlerin çoğu sütüm geliyor seninki geliyormu diyince
- Düzenlendi
Aaa bunu da ilk defa duyuyorum doğurmadan süt mü geliyor 🙄🤔 36. Haftadayım süt müt gelmedi doğurunca gelir zaten 🤔😂
Nurscl06 benim de sağ dan geliyor sol da yok göğüs ucu bile yok sanırım çok zorlanacağım
Nurscl06 yok yok hiç üzülmeyin ayrıca o ilk sütün de doğumdan sonra gelmesi daha önemli çünkü ilk süt çok önemliymiş sarımsı koyu bişey oluyormuş doğum yapınca zaten gelecek Allahın izniyle rahat olun gelmesin şimdi daha iyi öyle düşünün 😅 ayrıca göğüs ucunun uzaklığı da çok önemli değil benim de ufak ama emzirme danışmanı bunun önemli olmadığını bebeğin o memedeki kahverengi bölgeyi ağzının içine alarak emziğini söyledi doğru emzirme yöntemi buymuş bebeğin ağzına burnuna memeyi sürtecekmiiiz ağzını tam kocaman actıgındada emzirmeye baslayacakmışız ozaman ucunu tutmuyor kahverengi bölünün hepsini aşıyor doğru emzirme yöntemi buymuş 🥰