ary9595 Bebeğiniz 36. Hafta boy kilo nasıldı arkadaşlar, benim 2630 kilo, boy 50. İyi mi sizce doktor normal dedi ama çok zayıf doğsun istemiyorum nasıl kilo alabilir bebek
nscaslan3437 ary9595 Bizimki ilerden gittiği için aslında biraz tombik genetik de olabiliyo bazen aslnda uyumlu senin haftan ile alır daha merak etme 😊
Aksa_korkmaz ary9595 bizim de 3 kilo 50 cm kızım ben vitamin felan hiç kullanmadım mevsimine göre meyve çok tüketiyorum. Ve her gün bi muz ve ceviz mutlaka yiyorum bebeğe en çok kilo aldırın bunlar bir de süt canım yani ben öyle yapıyorum ve doktorum iyi bakıyorsun bebeğine dedi ☺️
Busrasbaby ary9595 36.haftada 2900 kilo boyuda 46 cm di. 37.hafta kontrolümde kilo 3200 boy 59 cm olmuş ☺️ Tatlı ve kırmızı et kiloyu çok etkiliyormuş sanırım
nscaslan3437 36 bnm 3123. Muz meyveli süt soda meyve ağırlıklı yiyorum cnm pekmez yiyemiyorum ama yiyebilirsen arayı kapatır
Minikmucizemveben 3200 bizimde haftada 2 kere balık yiyorum ıspanak badem süt yumurta muz bunlar en çok tüketyiğim şeyler😊
hilalela merhaba arkdaslar bugun doktor kontrolm vardi 35 haftaligiz kızm 2350 kilosu cok az geldi bana doktor pek yorum yapmadi olabilir dedi ama bnm cok moralim bozuldu kilosuna ne yapabilirim kilo almasi icin meyve ve yogurt cok yiyorum...
Esmus hilalela tam dogru sonuçta göstermiyor ultrason, bence hiç kafaya takmayın, sağlıklı beslenmeye devam edin, eksik fazla gösteriyor, tamda bu diyemeyiz.
Kul Normal doğum istiyorsanız kilolu olması sizi zorlar hem bebekler ilk 40 günde cok çabuk kilo alıyor
Eymenikoo ary9595 36+4 Çarşamba dr gittim.3.400 kg 47 cm boy 🙈 fazla kilo alması ii değil bence normal doğum yapma şansımızı azaltır.
Berfin002 36.haftada 2800dü normal dedi doktor 3200 le falan doğum yaparsın dedi yeter yaa sağlıklı olsunda çıtı pıtı olsun severim öyle bebekleri😊