Kalbiimde2can
Ya madem tecrübelisin bu da benim kız 28 haftalıkken bana yanakları çok tospik gibi geliyor sence 😅 ay çok merak ediyorum ya burdan burnu babasına benzeyecek gibi geliyor keşke benimkine benzese 😂 sağlıkla gelsinler de inşallah Allah bağışlasın oğlunu gözümde canlandı maşallah tatlış tatlış
3. Trimester anneleri nasılsınız nasıl gidiyor Şafak kaç 🥰
ikiprensannesi__ ay doğum şeklini de çok merak ediyorum ya nasıl olacak hani gönlümden normal geçiyor ama yapabilecek miyim yada bebek noramal gelmek isteyecekmi her anı heyecanlı hamileliğin 😍
Bir_tirtilannesi hahaha geçen doktora anlatıyorum diyorum beni çok sık dövmeye başladı geceleri özellikle uyandırır oldu ben de o doğsun dürtecem onu diyorum gülüyor doktor 😂
Fik oyy evet yanaklari hafif tombik burnuda güzel kizzz masallah rabbim saglicakla kavusmayi nasip etsin insallah 😍
Buda benim 1 numara hastaneden cikacagimiz zaman🤭simdi 7yasina girecek🥹
Kalbiimde2can ay anammmm maşallah saçlı da doğmuş baya 🤭 maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah iyi insanlar çıksın karşısına hep çok tatlı yasa ellere bak minicikkk 2. Kız mı erkek miydi
Kalbiimde2can ya nekadar inanılmaz bir süreçten geçiyoruz biz ya bak bebeği görünce duygulandım ya minicik bir su damlası bile değilken nasılsa minik bir bebek oluyorlar okadar alıştım ki bir bütün beden olmaya kızımla ayrılmak da zor geliyor bütün bir bedende 2 kalptik 🥺 doğdumu şey yaptın mı ya bu karnımda nasıl duruyor diye karnına tuttun mu ben tutarım gibi 😂
Fik amiiin insallah teyzesiii tüm evlatlarimiza insallah 🤲🏻🥰❤️ ikinciside erkek 🤭🤣
Fik ben hic o acidan bakmadim dogsada karnimda degil yanimda olsa diyordum🤣 evet evet dogumdan sonra odaya götürdüler kucagimda bebisimm esime dedim bu simdi nasil karnimda durdu nasil sigiyordu nasil cikti diye konusmustuk😂
Fik sağlıkla gelsinler de hiç önemi yok sezeryandan da korkma ama.tabiki insallah normal yaparsın en sağlıklısı sağ sağlım kavusalim inşallah 🤲
Son 35 gün bi an önce gelsın istiyorum bana attıgı tekmeleri öperek öcünü aşıcma küçük hanımdan
Şafak 48 ama geçmiyo anam zaman
Fik 38+2 yım yarın sezeryan olacagim heyecan dorukta valla ay insan herşeyin en ince ayrıntısıni düşünüyor valla
EmineSerdar ayyy ne heyecanli💞🥰 sağlıkla al kucağına inşallah ♥️
Havvaca amin inşallah canım 🤲❤️
Fik bebitom artık hiç uyumuyor neredeyse 🥺 hep uyanık hep vuruyo vurdukça can yakıyo anlamadım babasıyla anlaşma mı yaptı bu iki erkek bana oynuyo 😂 şafak 45 🧡