• Gebelik
  • 3. Trimester anneleri nasılsınız nasıl gidiyor Şafak kaç 🥰

Fik ayyy bayılıyorum bu videoya bende çok duygulanırım ne zaman izlesem 🥰🥰 şafak 12 nasipse normal doğum olacak küçük hanımın keyfini bekliyoruz ama gelmeye niyeti yok gibi 🙃 38+2 deyiz Nehir’imle 🧚🏻‍♀️

• Fik bunu yanıtladı.

Fik yaaa Allah’ım sağ sağlim gelsin bütün miniklerimiz ya çok hevesli çok heyecanlıyım sezeryan olduğum için son 69 Allah’ım nasip eylesin oğluma sağlıkla kavuşmayı 💙🤲 28 haftaligiz alparslanimla 🤰💃

• Fik bunu yanıtladı.

Bir_tirtilannesi aa maşallah kuzum çok az kalmış 🥰 Allah sağlıkla kolayca kucağına almayı nasip etsin inşallah fıstık da gelsin annesi onu öpüp koklasın bol bol sevsinn🤭

ikiprensannesi__ biz aynıydık dimi kuzu 🤭 doğru hatırlıyorsam benimde 79 normal düşünüyorum ama bakalım kısmet sağlıkla gelsinler ya kalbim küt küt atıyor heyecandan çok merak ediyorum kızımı 🥺

Fik ahh inşallah çiçeğim teşekkür ederizz 🥺🥰 az kaldı ama bu son günler geçmek bilmiyor gibi 😂 sabırsızlanıyorum artık dogsunda bi mıncıracağım bir güzel 🤭 sağlıkla gelsin bütün bebişler inşallah 🙏🏻🤍

• Fik bunu yanıtladı.

Fik 🥹 bende cok duygulandimmm gözümden bi kac damla yasda akmis olabilir🤭
            Bizimde son 52 insallah 🤲🏻🧿💙

• Fik bunu yanıtladı.

Kalbiimde2can ah benden de bir kaç damla aktı 🤭 benimde son 79 sağlıkla gelsinler inşallah çok heyecanlıyım ya biran önce kollarıma alıp öpüp koklayasım var kime benziycek flan onu da çok merak ediyorum 🤭

Fik ayyy sorma sormaaa kasi gözü burnu agzi elleri nasil olcak bende cok erak ediyorum😍 ilk oglum resmen bembeyaz tenli simsiyah sacli ve kipkirmizi dudaklarla dogmustu yanaklarida tombik tombikti ona benzeyecekmi falan cok merakliyim😍 amin insallah canim saglicakla gelsinler insallah minnaklarimiz🥰🤲🏻🧿

• Fik bunu yanıtladı.

Fik ikinci gebeliğim ilkim sezeryan olduğu için sezeryan ben ilkinde son ana kadar normal istedim doktor yapamazsın dedi artık dayanamadım 38 haftada çok sıcaktı Ağustos da doğurdum dedim tamam istemiyorum sezeryan olsun doktorda hemen tamam dedi ertesi gün doğuma gittim 🙂

Nazliannesi sağlıkla gelsin canım benim maşallah 😍 Allah kolay doğum nasip etsin 🥰

Kalbiimde2can

Ya madem tecrübelisin bu da benim kız 28 haftalıkken bana yanakları çok tospik gibi geliyor sence 😅 ay çok merak ediyorum ya burdan burnu babasına benzeyecek gibi geliyor keşke benimkine benzese 😂 sağlıkla gelsinler de inşallah Allah bağışlasın oğlunu gözümde canlandı maşallah tatlış tatlış