Kumsalakkus Benimde uygulamaya göre 21 Ağustos gözüküyor ama hep erken gelicek gibi hisediyorum cinsiyet kız 🥰
Elis-im Kumsalakkus Ayyy evet yaaa bende böyle ağustos 10 gb gelir diye düşünüyorum. Buna okeyim ama işde dahada etken gelir diye korkuyorum. Çook şükür her şey normal ama yinede tedirgin oluyor insan🤷🏽♀️🥲
Kalbiimde2can Elis-im yorucu geciyor bir oglum var 7 yasina girecek karnimdaki sipada yerinde hic durmuyor 🤣 Normal dogum tarihi 08.08 ama abisi gibi 3 hafta erkende gelebilir belki (insallah)🤲🏻🤭❤️
Bal_1604 Elis-im bizimde 18 agustos normalde ama sezeryan istediğim için 11i yada 12si gibi gelicek prensesim 😍 sağlıkla kavusalim inşallah
Aselyusra Bal_1604 AA benim de 18 ağustos doğum tarihi. Doğum 11-12 mi dedi doktor size. Benim de sezeryan gün vermedi daha
tugceinci123 Bal_1604 bizim de 17 ağustos görünüyor ama sezeryan olacağı için ağustos başı olacak sanırım. Daha erken gelmesin de, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz. Benim halsizliğim iyice arttı yataktan kalkmak zulüm geliyor
Mrv001 Elis-im ağustos 28 gözüküyor bizimde doğum tarihimiz ama benimde içimde bi his erken gelecek diyor zaten doktorumda 20 haftadan beri enfeksiyon ve suyum gittiği azaldığı için erken doğum yapabileceğimi söyledi inşallah normal doğum yaparım herkese kolay doğumlar nasip etsin Rabbım inşallah 😊
HeycanliMommy Ağustos başı görünüyor havalar da cok sıcakk. Bugun karnım da cok sertti. Anlayamadım yarın doktora gideceğim. Hep sertti böyle yumuşayıp sertleşmedi o yüzden sancı diye düşünmedim ama hayırlısı🙏
boymomyz HeycanliMommy Canım banada haber verir misin benimde dün sertti bugünde aynı yeri mi daralıyor bilmiyorum 32+3 üm 34 te gitcem hastaneye
Nesligul08 Elis-im ayyy bende kız annesi olacağım canım 25 Ağustos gözüküyor ama erken gelir diye düşünüyorum bende sen gibi 10 Ağustos felan sağlıkla gelsinler
Gumus25 Elis-im 14 ağustos görünüyor 😊 benim sezaryen olacak agustos ilk haftası gibi alırız demişti doktorum bakalım daha netlesmedi tam günü 🙏
Sevdebvt Elis-im ayy bende Ağustos annesi olacam büyük ihtimal. Doktorum Ağustos 6-10 arası doğumun beklendiğini söyledi😍
cigdemnur Elis-im Elis-im benimde 23 ağustos tam 40 haftamı doldurursam 🥰 bakalım bizi neler bekliyor 😊 şimdiden hafif kasılmalar ve sancılarım var
boymomyz HeycanliMommy Aaa canım acile mi gittin , şükürler olsun 🤲 Bende gecenlerde bayılacaktım acile gittim devlete , burası kadın doğum dedi ee bende hamileyim dedim . Alttan muayene edebilirim dedi kabul etmedim sinir oldum çıktım geldim