biryildiz42 _Esraa21 ben Tekirdağ’da yaşıyorum burada devlette randevu bulamadım özelde de Ağustosa kadar sıra yoktu o zamana bekleseydim günüm geçerdi. Bayram için Konya’ya gideceğim orada yapacağım özelde. Normalde bende hem devlete hem özele gidiyorum
Mimnice zeytin_ 19+3 olduk oğluşumla 16. Haftada öğrendik cinsiyetini heyecan çoook 😍 sağlıkla gelsinler inşallah 🫶🏻
mervesert0611 Tusse18 merhabalar bende 16. Haftamdayım ilk gebelik ama hissediyorum sanki hareketlerini içerde bı sertlik oluyo arada artıyor bu sertlik 3-4 gündür var emin olamıyorum sormak istedim
Tusse18 mervesert0611 canım bende hissediyor gibiyim ama tam net emin değilim henüz gaz ile karışabiliyor
mervesert0611 Babyakca2891 bende ki el kol degil sertlik rahmimi mi hissediyorum acaba dedim ve devamlı değil arada hissetiriyor ayıptir söylemesi gaz çıkarıyorum gaz sancısı gibi değil
Babyakca2891 mervesert0611 evet bendede öyle oluyor ama çok sık değil anlamadım bende olmaması canımı sıkıyor
mervesert0611 Babyakca2891 bugün yok mesela dün baya çöktü ve korktum yani ama bugün hissetmedim henüz
Bilgeecik Kasım annesi başlığını görünce bile heyecanlandım bazen hep içimde kalsa keşke diyorum bazen de hemen doğsun seveyim istiyorum 19+2 yiz bizde kızçemle ama henüz hareketlerini hissetmedim normal mi
Dhskn_ hulyaca sağol şimdi tek dileğimiz sağ salim sağlıklı şekilde doğurmak inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin 🙏