Sevgi1985 zeytin_ 17+3 olduk çok şükür Allah nasip eder ise 4. Bebeğim ama heyecan tavan ilki sonu olmuyormuş 🥰
Nrrrr CerenKonus1 Bende kasımda doğum yapicam ama cinsiyeti bilmiyorum yarin 19 haftalik olucaz yaşiniz kaç?
Mamalisa Benim de perşembe görüş günüm. Kasım sonu görünüyor uygulamada. 17+1 olacağım perşembe cinsiyeti söyleyecek diye umuyoruz. Tahmin yapmadı kesinlikle. Bulantılardan dolayı zor geçiyor😵💫😵💫😵💫
biryildiz42 _Esraa21 aramızda birgün var benim de cinsiyet belli değil bizim bebeler nazlı herhalde 😂😂😂 haftaya detaylıya gireceğim umarım öğrenirim
_Esraa21 biryildiz42 detaylı için özele mi gidiyorsunuz ben devlette muayene oluyorum bana 4 hafta sonra kontrole gel demişti detaylıyla ilgili birşey demedi
Mavibulutt Rabiatrl ne güzel karar vermişsiniz. Benim de ilk oğlumun adı Seyit bulut. Seyit dedesinin adıydı. 2. Ye asla karar veremiyorum
hulyaca Dhskn_ bence de en güzeli beklemek daha netleşir o zaman. 2 hafta su gibi geçsin de güzel haberler alın inşallah 🙏🏻😍😍
Evaygl zeytin_ Allah nasip ederse 5 Kasım doğum 20+2 deyim 😄 Akrep burcu olacak kızım kime söylesem kolay gelsin diyor ki yeğenim de kasım doğumlu amaan ondan tecrübeliyim bakalım hayırlısıyla gelsinler İnşaAllah🥰 elim hep karnımda Valla zaman da geçmiyor sabırla bekliyoruz 🩷🧿
biryildiz42 _Esraa21 ben Tekirdağ’da yaşıyorum burada devlette randevu bulamadım özelde de Ağustosa kadar sıra yoktu o zamana bekleseydim günüm geçerdi. Bayram için Konya’ya gideceğim orada yapacağım özelde. Normalde bende hem devlete hem özele gidiyorum