Marsmelow Pptyaa inşallah canımm 🌸🌸🌸 iyi bir haber vermeyi çok isterim. Herhangi bir belirtin var mı ? Şuan yaşadığım belirtileri ilaç etkisine yordum hep, duphaston kullanıyorum. Göğüslerim çok hassaslaştı, kasığıma kramplar giriyor ara ara iğne batar gibi.
Pptyaa Marsmelow bende progestan ve oksapar kullanıyorum benimde aşılama olduğum günden beri göğüs ağrısı ve şişkinliği var bende kullandıklarıma yordum işin açığı arada bir adet ağrısı giriyo çok hafif başka da hiç bişey yok ikimizden de güzel haberler gelecek inanıyorum 🤲☺️
Marsmelow OnlyBaby 💕💕💕 umutlu haberler beni de sevindiriyor. Allah tüüüm isteyenlere nasip etsin inşallah. 🌼
PinkyJelly Canım ben de aşılama sonrası gün gün gebelik testi ile takip etmiştim 12.güne kadar silik çizgi devam etmişti ama benimki erken gebelik testiydi seninki kaset test sanırım. Şuan iki türlü olma ihtimali var test yapmaya devam et koyulaşma olursa bebiştir❤️🥰 inşallah güzel haber verirsin
Pptyaa PinkyJelly koyulugu nasıldı bana biraz koyu geldi benim testim. hani bu kadar vucutta kalır mı iğne etkisi daha silik olması gerekmez mi diye düşündüm de inşallah bebistir çok istiyorum ☺️🤲
Marsmelow Pptyaa inşallah canım. Senin testten ben çok çok umutluyum zaten bence pozitifsin 🌼 Ya benim bugün yanma problemim de başladı. Rahim ağzı yaram vardı o yaptı sanırım. Çok huzursuz bir his. Umarım sorun yoktur. 😢
Marsmelow OnlyBaby önce idrar testi yapayım diyorum. Regl olmazsam Perşembe günü test yapıcam. Daha erken isterim ama önemli sınavlarım var moral bozmak istemiyorum 🙏🏻
Pptyaa OnlyBaby aslında benimde öyle iç çamaşırı değişmekten yoruldum ama alması gerekeni alıyodur vucudumuz😂
PinkyJelly OnlyBaby hayır ertesi gün tamamen silindi bi daha geri gelmedi🤣🤣 bu ay üçüncü aşılamamı yaptırdım altıncı gündeyim şuan 🙏🏻
Linaa90 tatlibebegim_ benim doktor hemen hsg vermiyordu 2aşılama tutmayınca acaba rahim de mi sorun var diye baktı ben önce devlette başladım tedaviye eğer olmasaydı özele geçmeyi düşünüyordum ki rabbim nasip etti
Pptyaa PinkyJelly hayır canım bu testten sonra aynı gün akşam erken gebelik yaptım hiç bişey çıkmadı bugün sabah tekrar normal test yaptım yine çıkmadı anlamaidm test hatalı idi sanırım iğne etkisi olsa aynı gün bikac saat sonra yaptığım testte de çıkardı heralde