Tayfun1071 Cemreemine ben sezeryandan daha çok korkuyorum normalde zor ama herkes bir olmuyo hem sağlık açısından normali tavsiye ediyo doktorlar bence normalide düşün
Cemreemine Tayfun1071 evet saglikli olan normalde ne biliyim cok korkuyorum asiri korkuyorum yani yapamam gibi geliyo
Cemreemine Melis_tugba ben zaten hic usumezdim simdi yangin var gibi geziyorum 😁 kis geldi diye sevinirken bu cikti basima
Cemreemine Deletedmom6666 evet gercekten oyleymis cunku krem kullaniuorum yaglar suruyorum cok kotu bi duygu insaAllah hic catlamazsin 😊
Tayfun1071 Cemreemine bende öyle düşünüyodm ilkinde kesin yapmıcam sezeryana alacaklar die ama oldu 😊
Cemreemine Deletedmom6666 kakao yağı kullan gic catlagin yoksa suan hatta a vitamini e vitamini sonra tatli badem yagi kantaron yagi saf zeytin yagi karistirip sur bunu bana gecen bi doktor soyledi ama gec kaldim ben 😁
Sermin62 Esramhmt ama yogurdu ve sutude eksik etmemelisin canim mutlaka ye .. cocugunada sana da cok faydali cunku ..
Tayfun1071 Cemreemine dikiş vardı kaç tane bilmiyorum ama pansumana gelen hemşire çok az demişti bide dikiş kısmını düşünme bence hissetmiyosn pek bişey