Cemreemine Melis_tugba hormonlardandir insaAllah ya cunku cok kotu bi duygu uyuyamiyorum rahatca surekli kiyafet degistiriyorum yine aynisini oluyo
Cemreemine Merobebe yapiyolarda malesef burasi agri ve asla detayli bi bilgi vermiyolar ugrasmak istemiyolar galiba yani doktorlarin agzindan cimbizla laf aliyosun resmen
Tayfun1071 Cemreemine aynen öyle ilkindede böyle olmuştum doğumhaneye girdiğimde ben yanıyodm ebeler üşüyodu içerde, çocuk doğardoğmaz ben üşümeye başladım titriyodm zangır zangır 😄doktor bile şaşırmıştı noluyo die o derece sallanıyodm
Sermin62 Esramhmt bebek depondan beslendigi icin kalsiyumun da galiba yeterli miktarda olmadigi icin disinden calar .. o yuzden bol bol yogurt sut peynir falan ye
Sermin62 Esramhmt ama yogurdu ve sutude eksik etmemelisin canim mutlaka ye .. cocugunada sana da cok faydali cunku ..
Tayfun1071 Cemreemine ben sezeryandan daha çok korkuyorum normalde zor ama herkes bir olmuyo hem sağlık açısından normali tavsiye ediyo doktorlar bence normalide düşün
Cemreemine Melis_tugba ben zaten hic usumezdim simdi yangin var gibi geziyorum 😁 kis geldi diye sevinirken bu cikti basima
Deletedmom6666 Cemreemine canım o genetik oluyormuş ya benim annem hiç çatlamamış mesela ama çatlayacağım varsa çatlar 🤷♀️
Cemreemine Deletedmom6666 evet gercekten oyleymis cunku krem kullaniuorum yaglar suruyorum cok kotu bi duygu insaAllah hic catlamazsin 😊