DuyguKays Arkadaşlarım Protestanı fitil olarak kullanıyorum sıvı su geliyor fitilden kaynaklı mı acaba bilgisi olan var mı
anapanda12 DuyguKays enfeksiyon kapmış olabilirsiniz doktorunuzla konuşup ağızdan alın progestanı isterseniz ben öyle kullanıyorum enfeksiyon içinde alttan muayene yaptırın su gelmesç ihtimaline karşı da test isteyin
Zlyh3057 DuyguKays Evet canım ben de geceleri kullanıyorum, sabah uyandığımda iç çamaşırım ıslak ve beyaz beyaz lekeler oluyor, fitilden kaynaklıymış normal yani, ben de korkmuştum normal dediler
Tugbayildiz21 tatlibebegim_ bende de oluyor gece atıyorum fitili yatarken sonraki sabah ilk tuvalette beyaz beyaz tortu çıkıyor burda okuduğuma göre normalmiş
DuyguKays Zlyh3057 ay pazartesi sorarım doktora yine de sizin fikirlerinizi de alayım pazar pazar doktoru rahatsız etmiyim dedim
Beklenenim11 Merhaba canım bendede aynı sıkıntı var resmen kafayı yiycem İç çamaşırımda su gibi akıntı oluyor ortasıda beyaz oluyor suyum geldi diye aklım çıkıyor Senin ne durumda suan
palperol Benımde akıyodu , doktora gıttım kanama alanım hala geçmeyınce kullanmayı becerememişsın dedı Agızdan Duphaston verdı, 3 haftada kanama alanım geçti
Beyzab95 DuyguKays merhabalar çok olmuş ama aynı problemi bende yaşıyorum bildiğiniz su gibi geliyor normal mi bu ☹️
Beklenenim11 Beyzab95 normal canım ben buraya yazdıktan sonra doktora gittim 2 kere test yaptılar ikisisde progestan akıntısı çıktı kilodum baya baya ıslanıyodu
Beyzab95 Beklenenim11 evet benimde öyle burdaki yazılar korkuttu beni çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ☺️☺️
Beklenenim11 Beyzab95 rica ederim canım hiç korkma bende çok korkmuştum ama bu şikayet üzerine kpnu açanların hepsi progestan kullananlar