HMH Merhaba kızlar Çin takvimine göre cinsiyet tahmini 5-6 siteden yaptım 2 kız kalanı yani çoğu erkek çıktı sizin tutmuş muydu?
Nur_50 baybarsmom son adet tarihiniz birde doğum tarihinizi yazarmsnz çin takvimine göre yaşınızı 1 yada 2 ekliyorsunuz onu yaptınız mı
ElifKarata Nur_50 kiz sende ne cevherler varmis😍🤣 bak yaa burdada denk getirdim kaçarn yok🤣😍 sat 4 mayıs 28.03.1995 hadi banada banadaa
Nur_50 ElifKarata Şuan 27 yaşındasın demi😄 çin takvimi göre yıl başı 31 Ocak 1995 sen bu tarih sonra doğdun yaşına 2 eklersek erkek ama yıl olarak bakarsak doğum tarihine kız🤣
ElifKarata Nur_50 😍😍😍 sağlıklı olsun tabi ki o en önemlisi valla hep sağımda hissediom erkek diye adapte ettm kendimi 5 yaşında kızım var kucukluklerini bile hep verdim durmasın evde oğlan gelsin diye
ElifKarata Nur_50 bide otomatik hesaplama çıkıyor ya internete ordan bakınca da erkek çıktı baya umitlendim 🤣😍 çoğu kişinin tutmuş hep
Nur_50 baybarsmom elden hesaplarsam 24 yaşındasın 2 ekle diyor yaşına 26 yaş Ocak bakınca erkek çıkıyor şimdi yaptım😃