MeltemNermin Meerrii sinan bey, özgül hanım, fatma emrali üçüne de gittim ama daha sonra burcu torumtay alıç ile devam ettim. İlk gebeligimde de simdi de. Bana gore en iyisi Burcu Hanım.
Dygu1122 Meerrii Özel hastane Burcu torumtay alıç tavsiye üzerine gittim çokta memnunum onunla devam ediyorum tavsiye ederim
Meerrii myprincessgirl Siz şu an Sinan beye mi muayene oluyorsunuz yoksa daha önceki zamanlarda ki memnuniyetinizi mi dediniz?
myprincessgirl Meerrii şu an sinan beye muayene oluyorum bir çok kişinin önerisi ile gittim bende memnunum
Meerrii myprincessgirl Anladım peki bir şey soracağım belki bilginiz vardır aynı hastanede Özgül hanım var daha önce hiç duydunuz mu ?
verammmm00 Elitpark hastanesi Fatma Emrali çok çok memnun kalmıştım çok bilgili çok rahatlatıcı çok pozitif çok esprili bi doktorda gönülden tavsiye ederim 🌸
Meerrii verammmm00 Çok duydum Fatma hanımı bende galiba artık değiştirip ona gideceğim benim kan pıhtılaşma bozukluğu var bu yüzde gebelikte bebeğin kalbi duruyor bende doktorumu değiştirmek istiyorum ama bu ismi çok duydum yani
myprincessgirl Fatmmozdl 8.300 ya da 9000bin dedi yanlış hatırlamıyorsam ama zam gelecek dedi erken ödeme yapılamıyormus pakette yok