Pamuk Melek__55 Benim açtığım postu bulup bakabilirsiniz aynı testi kullanıp o kadar koyulasip hamile kalan bir çok arkadaş var.Ayrica tam az koyu gördüğüm zaman ultrasonda yumurtlama çıktı.Bazen testler o şekilde veriyor örnek olarak @Sibelsibos
Melek__55 Pamuk gerçekten mi ben koyulaşmaya yakın siliklesince tesim yumurtlama olmicak diye hem test yapmayı bırakyordum hemde ilişki olmyrodu😟
Sibelsibos Yusufayazin__annesi bende aynilarindan kullandım daha önceki post karıma bak artı med testi onlard onlardan örnek cikarabilirsin fikir sahibi olabilirsin kuzum ,😘😘😘😘
Sibelsibos Pamuk anladım kuzum evt benim az bundan koyuydu ama yumurtlamista çatlamış ta her test farklı renkleri çok koyu olan da var olmayanda ben silikten koyu olan o günleri hep değerlendirmeli 🤷🤗
Sibelsibos Pamuk pambiğim benim 😍😍benimde tüpler kapanmisya Allah’ım bir yumurtlama oluyor inada anlatamam mahsus yapamis gibi akıntıdan anlıyorum artk tüpler kapalı olduğu zaman bu benim vücudumunda bol bol yumurtlayasi tuttu 😂😂😂
Sibelsibos Pamuk iyiyim kuzum cuma amaliyat olcam onu bekliyorum işte en sonunda hamile kaldım ama işte düşük yaptım olsun doktorlara kapak olsun doğal yoldan kalamazssin demişler di😂😂
Pamuk Melek__55 Bazı test markaları öyleymiş canim bende tereddutte kaldım burda arkadaşlar söylemişti inanmamıştım gittim yumurtlamadaymisim.