Yusufayazin__annesi Kızlar ovulasyon testini yaptım siliklesmeye başladı bugün en alttakini sabah 8 de yaptım
Pamuk Yusufayazin__annesi Bu test markası bukadar pik yapıyor.Aynisi için post açtım arkadaşlar öyle soylediler.Sizin gibi oldu sonra siliklesmeye başladı.
Hilak Yusufayazin__annesi böyle şeylere çok inanmayın takvimim diğer uygulama var oraya son adet tarihini gir yumurtlama dönemini gösteriyor zaten ben ona uyarak hamile kalmıştım yine de siz bilirsiniz
Sibelsibos Yusufayazin__annesi bende aynilarindan kullandım daha önceki post karıma bak artı med testi onlard onlardan örnek cikarabilirsin fikir sahibi olabilirsin kuzum ,😘😘😘😘
ferhpnar Yusufayazin__annesi belki önce yumurtlamışsındır . Ya da sonra geç yumurtlama da olabilir bide markadan markaya değişiyor koyuluk bak benim testlerime
Yusufayazin__annesi Pamuk yani bu kadar yapıyorsa olmuş mu oluyor olmamış mı cunku testlerim siliklesmeye basladi alttan 3 4 olanı bugün yaptım
Yusufayazin__annesi ferhpnar bundan kaç ay önce de bir kere denedim normal şey yani çok koyu çıkıyordu yumurtlama olduğu zaman bilmiyorum bu çıkartmıyor silikleşti bunda
Babyboyiscoming Yusufayazin__annesi merhaba, büyük ihtimal bugün yada dün çatlama olmuştur, denemeye devam edebilirsiniz bence, benim yaptığım testte koyulaştığı gün denemiştim tuttu gebeliğim çok şükür, darısı size olsun en hayırlı zamanda
Tinii_minii_mom Daha net gösteren ovulasyon testlerine bakabilirsin istersen bu test piki tam göstermiyor belliki. Bende ovulasyon testi kullanırken yumurtlama günü ikiside kıpkırmızı olması gerekiyor. O gün mutlaka değerlendirilmeli. Silik olursa ertesli gün çatlama demek. Çatlamada mutlaka değerlendirilmeli
Tinii_minii_mom Bir de hep aynı saatte yapmalısın. Sabah 10 akşam 4 arası iyi diyorlar. Ve sabah ilk idrarla yapma sakın. Sıvı alımını testten 2 saat önce durdur
Yusufayazin__annesi Hilak takvim uygulaması denemedim hiç olmadı bende ilkkez deniyorum bı çocuğum var 2inciui istiyurum