Dhskn_ Dlkzz iki kızim da 13 ve 14 haftalarda öğrenmiştim . Salı günü 14 olacam bakalım ya ben işin ehli olmuşum yada hiç emin konusmamak gerekiyormuş göreceğiz 😊
Dlkzz Dhskn_ Ben fikir belirtmedim doktorumun sözlerini yazdım çünkü 12. Haftada cinsiyet yeni oluşmaya başlar demişti bu arada doçent doktor kendisi. Çok çocuk doğurmak demek doktor olmak demek değildir😂
Svd12345 Dhskn_ amin inşallah canım 🤲 Bnm de bir oğlum var. Hep bir kızım olsun istedim ama kısmet. Allah can sağlığı versin 🤲 gerisi hiç önemli değil ♥️
mombabe elif-asil işinde uzman doktor olunca erken değil, 12+2’de bildi doktorum cinsiyeti ve 11’de bildiği bile var arkadaş çevremde. Ultrason bilgisi iyiyse hemen görüyor bekletmeden söylüyor
Dhskn_ Dlkzz yanlış anlaşıldım. Ben kendimden bahsetmiştim yani popo kısmı düz olduğu için kız olduğunu dusunuyorum ya onu kast etmiştim .
Dlkzz Dhskn_ Tamam anladım inşallah gönlünüze göre verir Rabbim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Aylanursu Dhskn_ Ben 12 haftalikken öğrendim cinsiyetimizi erkek dendi şuan 18 haftaligim cinsiyetimiz hâlâ aynı ☺️
Mine16 Dhskn_ Buda bizi ki zaten belli oluyor foto da 🤣🤣 bende başından beri hep erkek hissediyordum ve rüyalarımda hep erkek bebek görüyordum öyle de oldu ☺️ hislerinizin doğru olduğunu düşünüyorum
Dhskn_ Mine16 bir kere erkek gördüm sonra kız gördüm 😂 ama çok kuvetliydim hissim henüz belli değil ama bilmiyorum ne çıkacak 😊