Dhskn_ alakayamaydanoz ya 2 gün sonra 14 oluyorum gitmem gerekiyor kontrole belli olur zaten . Ama o kadar takmışım ki hep araştırıyorum.
iremkoftercioglu Dhskn_ ama pozisyon da önemli bana %80 erkek demişti bu resimde 13+6 da gittim tekrar kesin erkek dedi benimde bir kızım var bir de oğlum oldu sağlıklı olsunlarda inşallah seninde gönlünden geçen olur
Dhskn_ usenmedimyaptimbirvelet benimkide böyleydi sadece iki bacağı yukarı doğruydu . Kafa yapısı felan aynıydı inşallah banada nasip olur maviş maviş giydirmek 💙 olmazsada bende kızıma giydiririm 😂😂🤲
Dhskn_ dilay_06 bekliyorum ama beklerken de defalarca araştırıyorum . Rüyalar görüyorum . Bakalım az kaldı 😊 teşekkür ederim🌹
Kader5138 alakayamaydanoz 12 haftalıkken banada kız dediler cuma günü gidicem bakalm değişir mi acaba
Dlkzz Dhskn_ cinsiyet için 12 hafta çok çok erken hatta cinsiyeti daha oluşmamış bile olabilir. Ben 18. Haftamda net öğrendim.
Dhskn_ Dlkzz iki kızim da 13 ve 14 haftalarda öğrenmiştim . Salı günü 14 olacam bakalım ya ben işin ehli olmuşum yada hiç emin konusmamak gerekiyormuş göreceğiz 😊