Kızlar isimli hastane çıkışı alacam güvenli ya da beğendiğiniz sayfa varmı siz nasıl yaptırdınız
İsimli hastane çıkışı nerden yaptırabilirim???
Ben çiçek sepetinden yaptirmistim ordan yaptırabilirsin
@Sudee9 siteyi biliyormusun
Duygu__26 gardropstan elmasekeribebe diye bir sayfa ya yaptırmıştım ben baskı değil nakıştı
Duygu__26 cicek sepetinde yapiliyor cnm sayfalarida var hatta instagramda homamia diye ben ordan yaptırdım bayada uygun zaten uzun surede giyilmeyecek hemen gelişiyolar bize hatira kalir battaniyesi yastigi ve 10lu sekilde isimli cikis takimi 350 tlye yaptırdım
@sevcanbyhtn siz ne zaman yaptırdınız şimdi sayfaya baktım ama 600₺ falan olmuş
beyzacmvrc ben de dün sipariş verdim oradan. Nasıl güzel geldi mi? Memnun kaldınız mı?
GBoz memnun kaldım. Ama tulumu 0-3 ay olmasına rağmen biraz kalıbı büyüktü. Nakışı renkleri çok güzeldi istediğim gibi olmuştu tam birde çok ilgiliydi kısa sürede yaptı hatta tulumun yakasındaki çiçeklerde hafif kayma olmuştu kendisi ben demeden yeni tulum işledi baştan sagolsun.
Bebeğim doğdu hastanede giydirmek nasip olmadı tulumunu biraz büyük olunca.
Yastık ve battaniyeyi kullanıyorum 😊
Tulumu ilerleyen haftalarda olur herhalde. 3.150 g doğdu bebegim.
Duygu__26 15 gun once teslim aldm ben ama siparisi 1 ay once vermistim zam gelmis demekki
beyzacmvrc ben de 0-1 değil özellikle 0-3 olsun demiştim inşallah çok büyük gelmez ☺️ fiyat olarak da uygun geldi bakalım umarım memnun kalırım. Sağlıkla büyütün bebeğinizi 🙏🏻
Duygu__26 ben instagramda “buyukmutluluklarbutigi” isimli sayfaya yaptırdım çok memnun kaldım
Duygu__26 ben esilaaksesuar dan yaptırdım dedikleri tarih aralığında da geldi görseldeki gibi ulaştı güvenilir
Instagram Alazbebe sayfasından yaptırmıştım. Çok ilgili Fatoş hanim. Çok memnun kalırsınız. Ürün kalitesi de ayrı bi guzel. Sayfasına girip biraz aşağılara bakın Yıldız Nare isimli takım benim siparişim. Oldukça başarılı bence
GBoz teşekkür ederim sizde sağlıkla kavuşun inşallah ☺️ belki sizinkinin kalıbı daha küçük olur belli olmaz ☺️ ben denemedm bile baya büyüktü 😊
Ben instegram da @atolyerakun da yaptırdım gerçekten yumuşacık ve kaliteli hizmet aldım zamanında teslim oluyor