Bsrcip Zeyno1903 maşallah Allah analı babalı sağlıkla büyütsün çok güzel olmuş doğum inşallah bizim de bırt diye çıkıverir uzun saatler sancı cekmeyiz 😍
Bsrcip Strawberry1 saatlerce sancı çekmemiş ikinci ikinmada doğurmuş ebesi doktoru iyi davranmış cesaret vermişler daha nolsun
Zeyno1903 Mochi 🤣seninki nekadar hızlı ilerler bilmiyorum da bence al derim epidural ben kandim ebeye çıtır sancilarım vardı ozaman finalde bi delirtiyor çünki
Yasemindursun Tazebianne hayır canım acısı olmuyor ama böyle çok kötü isal olmuşsun gibi bı hisle tuvalete gidiyorsun sadece
Yasemindursun Mochi valla ben epiduralsiz yaptim ilk dogumumu zordu elbet kolay ne varki helede anneysen smdi 2.ye hamileyim bayramdan sonra doğum bakalım hayirlisi
Pinkflowers0 Zeyno1903 bebek kanala girmiş miydi acaba yani ters durma gibi bişey söz konusu oldu mu merak ediyorum 🫠
Zeyno1903 Pinkflowers0 boynuna kordon dolanmış tı başka bi sorun yoktu oda sorun olmadı bizde ondan korktuk zaten herşey yolunda ilerledi
Sengul-9798 Zeyno1903 canım sağlıcakla buyutmek nasip olsun inşallah kilosu falan nasıl dı birde benim doğumum temmuz da ilk doğum olacak nasip se normal doğum nasıl oluyor hissediyor musun sana zahmet anlata bilirmisin bilgim olsun 🤭
Zeyno1903 Sengul-9798 hissedersin canım yavaştan yavaştan geliyorlar şiddetleniyor sonra bi ufak deliriyorsun sonlara doğru final güzel oluyor ama o güzel yüzünü görünce 😂🤣🥰
Gmzkrgz Mochi epiduralin dezavantajlarıni yasadiniz mi ben cok kararsizim. İlki suni sanci ile normal doğum oldu. Bunda epidural mi olsa diyorum ama blmiyorum
Mochi Gmzkrgz herhangi bir olumsuzluğunu yaşamadım.Benim belim öncedende arada bir ağrırdı zaten gebelik/doğum sonrasında da aynı devam etti bi değişiklik olmadı bazen ağrı olur. Ama epidural sonrası kalıcı bel ağrısı yaşayanları da duydum.
FidanT Bu kadar hızlı olmasını bi sebebe bağlıyo musunuz egzersiz ya da farklı yaptığınız bişey var mıydı hamileliğinizde
Zeyno1903 FidanT normalde çok hareket ederim ama bu hamileligim çok agir geçti 9 ay yattım desem yerıdır hıç bişey yapmadim bende kendime diyordum hep yattım hareket etmedim dogru düzgün zor olur dıyordum öyle olmadı bin şükür
annesiiiii Zeyno1903 gözünüz aydın hastaneniz ve doktorunuz kimdi acaba banyoyu hastanede mi yaptınız?
Zeyno1903 annesiiiii doktorum özel di onun anlaşmalı oldugu hastanede yaptım dogumu banyo plates egzersiz hastanede yaptık hepsını ebem çok iyi çok tecrübeliydi ondan bukadar çabuk ilerledi