• SağlıkGebelik
  • Tetanoz aşısının 2.dozunu olmak şart mı olmazsak bi sorun olur mu?

Htc45 şimdi olmazsan ilerleyen zAmanlarda muhakakk olursun ben 2 doz vuruldum 3 sene sonra hamile kaldım 1 doz vuruldum doğumdan sonra vurulmamistim 3 dozu tamamlasaydim olmucaktim

Htc45 ilk dozun koruyuculuk süresi kısa galiba tam olarak bilmiyorum ama 2. de 5 yıl koruyormuş sanırım

hunilimom 1.yi oldum 2.için tekrar çağırdılar olmak istemiyorum

Htc45 yani istemedikçe kimse zorlayamaz heralde ama olmayı da öneriyorlar kendi tercihiniz. Bence ilkini olmuşsunuz 2. yi de tamamlayın tam olsun artık

Yenidoğan tetanozuunun önüne geçilmesi için yaptırılması lazım riske girmeyin

Htc45
          Belirli bir haftası varmış aşının benim haftam geçtiği için tek doz oldum ben

36 ya kadar yapılır geçmediyse gidin yaptırın

Htc45 ben ilk oğlumda vurulmadim şimdi 29 haftalık hamileyim gerek görmedi hemsiremde doktorumda. Artık tüm aletler steril gerek yok dedi. Dusunki bir kaza geçirdin yada apandisitin patladı acil ameliyata alındın tetenoz oldunmu diye sormuyorlar ya dedi

Ben de dün oldum ilk dozu kolum baya acıyor ama 2.dozu da olucam mutlaka bebeğim için ❤️

Htc45 Ben 2. Dozuda oldum hafif kol ağrısından başka birşey olmadı. 1. Doz anneyi 2. Doz bebeği korur demişti yapan hemşire. Hatta doğumdan 3 ay sonra doğuma göre 3. Dozu bile olabilirsin demişti

Htc45 ilk dozün koruyuculuğu yok internetten bir bakın isterseniz. Ben tetanoz aşısı taraftarı değilim çok güven vermiyor bana

Portredekitirtil ilk doz korumuyor çok ikindi dozdan sonra koruma başlıyor o yüzden benimde çok acıdı ama 2 doz oldum

5 gün sonra

hunilimom sizle aynı durumdayız lütfen yardımcı olur musunuz? En son ikinci dozu ne zaman olmustunuz? Bu gebeliginizde doktor tek doz mu istedi

Htc45 benimde 24de pzt ikinci dozu vurduracağım acısada yapcak bişey yok garantiue alalım işimizi

Htc45 ben ilk dozumu 30. Haftada oldum aşı yoktu hiç o yüzden 2. Doza gerek yok dediler