Didemcann Bennuss nasip bakalım hayırlısı olsun inşallah gönlümüze göre versin Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde ❤️
Didemcann cicegim_234 yüzüğü saçına ya da ipe bağlıyorsun karnına üç kez indirip kaldırıyosun sonrasında ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız
Ask-bebegim Bennuss ben hamile olmadan öncede denemiştik kardeşimle hamileyken de denedik erkek çıkmıştı tuttu tesadüf tabi ben pek inanmıyorum bu tür şeylere açıkçası
Elfelf0 Ask-bebegim hamileyken denemek gerekiyor altın yuzuggn manyetiği kızda erkekse farklı tepki gösteriyor
minikmucizeemaak Bennuss Benim kız erkek kız gösteriyor doktorumuz koza benzetti Salı kesinleşecek bakalım 🤭
Asel2147 Kızlar etrafımdaki herkeste çıktı ama bende ilk hamile kaldığımdan beri erkek gösteriyor 21 haftalık oldum bebbeğimmm kız bende yanıldı
Ayazmom_ bugune kadar usendigim icin yapmamistim bu postu görünce bi deneyeyim dedim önce yuvarlak döndü sonra ileri geri gitmeye basladi ne dmeek simdi bu😂
Aylinslmci Bennuss valla ben ılk hamıle kaldıgımda bı tanıdıgım yaptı ben anlamam inanmamda hıc ama erkek demıstı erkek oluyor