Bennuss Etrafımda kaç insan varsa hepsinin yüzük testi doğru çıktı benim üçüncü yaptım bu sefer erkek gösteriyor test sizin yapıp doğru çıkan varmı merak ettim 😄
Didemcann Bennuss benimde ilki erkek çıktıerkek oldu 2.de erkek çıkıyor bakalım suan hamileyim görücez 😂
Didemcann cicegim_234 yüzüğü saçına ya da ipe bağlıyorsun karnına üç kez indirip kaldırıyosun sonrasında ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız
Didemcann Bennuss nasip bakalım hayırlısı olsun inşallah gönlümüze göre versin Rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde ❤️
Bennuss Ayse-0234 aslında nasıl tarif etsem youtubede videosu vardır bir kolye ve bir alyans lazım kolyeye takıp karnının veya avucunun içinde koyup yukarı kaldırıyorum yuvarlar dönerse kız ileri geri yaparsa erkek demek
Bennuss Gamze_cnky valla bu nasıl tesadf bilmiyorum merak edip eşimede yaptım ondada bende cıktığı gibi cıktı 😄😄😄 kim yaptıysa doğru diyor inanılmaz birolay 😄
Papatyaa_severrr000 Bennuss he iyi o zaman hemen yapayım. Bu arada ben ilk hamileliğimde yapmıştım kız çıktı yani doğru.
Babyakca2891 Bennuss Ben bıçak makasla iki defa bıçağa oturmuştum birde yüzük testi yapalım dedik onda kız çıkmıştı nitekim kızmış bebeğimin cinsiyeti
Bennuss Babyakca2891 deneyen herkes doğru diyor benimde iki kızım var birde erkeği tattırsın rabbim buda erkek gösteriyor 🤲🏻🤗
turkuaz_ Testi sadece altın yüzükle yapabilirsiniz alyans olmalıki her yeri eşit ağırlıkta olsun doğru sonuç versin
Minik-japonum-05 3 tane gösteriyo ilk 2 si doğru 3.yü düşünmüyorum ama kazayla mı olcak nasıl olcaksa artık 😄