elif-asil çağrı güven yaptı benimkini normalde de kendisinin takipli hastasıyım zaten ben kendisinden memnunun

elif-asil yok kliniği var özel sağlığın karşısında perinatolog kendisi yani detaylı ne kadar sürdü hatırlamıyorum dediğim gibi ben zaten sürekli gidiyorum hem 17 de hem 21 de detaylı yaptı bana

@“Aysedugme”#p28339097cağrı güven cok iyi bir doktor benimde detaylı bide ikili taramayı o yaptı hastaneye gerek duymadım

Bedosss ya sizde memnun kaldınz demek ki… Benm ilk hamileliğim de yaptrmştm başka ilde. Denizli’yi bilmyrm..orda da farklı doktora giden arkdşlar 10 dk sürdü diyenler olmştu ama adı üstğnde detaylı bakılması lazm bnm 1 saate yakın sürmüş ve memnndm.. O yüzden süre soryrm..Demek ki güzel bakıyo

Aysedugme anladım teşekkür ederim hastanede yaptıran biri yorum yazmazsa çagrı beyi düşünürüm

HButun yeni yaptırdım 1500 TL Çağrı bey yaklaşık yarım saat-40 dk falan detaylı süresi sürdü güzel güzel baktı anlattı. Memnun kaldım.

LINA20 hastanede yapan 1 kişi sanrm… Ne kadar sürdü ayrıntılı anlatarak baktı mı he ruhun organlara falan..

elif-asil tabi ki herşeyi anlatarak yapıldı yarim saat sürdü önce üniversitede yaptırım siyah beyaz olarak ve bana bebek gelişmemiş dedi üniveriste ama detaylı da öyle bir sorun çıkmadı 90 kadar fotoğrafı verdiler dvd şeklinde

LINA20 sevindim ya o zaman bnde hastaneyi de düşğneblrm gerçi doktorumdn memnnm o ben yapmyrm yapan başka doktor ama dısarı da yönlendireblrm dedi ben o doktoru görmedim için yaptran birinden bilgi almak istedm…ilk hamileliğmde yaptrmştm bunuda titizlikle yapılmasını istyrm inşallah öle de olur ücreti ne kadar dı . ne güzel sizin adınıza da çok sevndm Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah

elif-asil 14 nisanda yapıldı benim arayınca randevu da alabilirsiniz fiyatı söylüyor zaten

elif-asil Denipol de doktorum Semih Mun tansel beye yaptırdık 2. Gebeliğim ilkinde de oraya yaptırmıştık biz memnun kaldık