Denizli detaylı ultrason
elif-asil çağrı güven yaptı benimkini normalde de kendisinin takipli hastasıyım zaten ben kendisinden memnunun
Aysedugme yaa ne kadar sürdü. Dediğiniz doktor denipol de mi.
elif-asil yok kliniği var özel sağlığın karşısında perinatolog kendisi yani detaylı ne kadar sürdü hatırlamıyorum dediğim gibi ben zaten sürekli gidiyorum hem 17 de hem 21 de detaylı yaptı bana
@“Aysedugme”#p28339097cağrı güven cok iyi bir doktor benimde detaylı bide ikili taramayı o yaptı hastaneye gerek duymadım
Aysedugme ücreti ne kadar
- Düzenlendi
Bedosss ya sizde memnun kaldınz demek ki… Benm ilk hamileliğim de yaptrmştm başka ilde. Denizli’yi bilmyrm..orda da farklı doktora giden arkdşlar 10 dk sürdü diyenler olmştu ama adı üstğnde detaylı bakılması lazm bnm 1 saate yakın sürmüş ve memnndm.. O yüzden süre soryrm..Demek ki güzel bakıyo
elif-asil ben detaylı için ayrıca ücret ödemedim muayene ücreti verdiğim için ama detaylı 1500 civarı olmalı
Aysedugme anladım teşekkür ederim hastanede yaptıran biri yorum yazmazsa çagrı beyi düşünürüm
HButun 600 muayene ücreti
- Düzenlendi
LINA20 hastanede yapan 1 kişi sanrm… Ne kadar sürdü ayrıntılı anlatarak baktı mı he ruhun organlara falan..
- Düzenlendi
LINA20 sevindim ya o zaman bnde hastaneyi de düşğneblrm gerçi doktorumdn memnnm o ben yapmyrm yapan başka doktor ama dısarı da yönlendireblrm dedi ben o doktoru görmedim için yaptran birinden bilgi almak istedm…ilk hamileliğmde yaptrmştm bunuda titizlikle yapılmasını istyrm inşallah öle de olur ücreti ne kadar dı . ne güzel sizin adınıza da çok sevndm Rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah