Mylittlepumpkinn folik asit başla hep düzenli kılan onu bende düşük yaptık 6 ay geçti gebe kaldım sauan 7 ayligiz folik asit kulan takvim uygulamasını indir ordan yumurtlama dönemini takip et ve ilişki sonrası hemen yıkanma yastık köy altına ayaklarıni kaldır yani bu sekilde gebe kalirsanda oksopar iğne kulan risk açısından

Mylittlepumpkinn ben Ovülasyon testi denedim hamile kaldım . Bir arkadaşım var oda bebeği karnında öldü onada Ovülasyon testi önerdim dene dedim olmadı bir türlü hamile kalamıyor oda . Başka bir arkadaşım da aynı şekilde hamile kalmak istiyor ama olmuyor . Ben bundan bir ay önce umreye gittim orada adem elmasını gördüm hamile kalmaları için miş o elma . oradan alıp arkadaşıma getirdim deneyecek sende o elmayı bulabilirsen aktarlardan al dene istersen onu çok alıp yapan var

Mylittlepumpkinn geçmiş olsun düşüğün sebebi belli miydi acaba patoloji yaptırdınız mı? Bir kez hamile kalınca rahim çok çabuk gebeliği öğrenir bence yakın zamanda tekrar hamile kalırsınız diye düşünüyorum stressten uzak durun bolca sağlıklı beslenin adetin 10. Gününden itibaren gün aşırı cinsellik deneyebilirsiniz fakat bunları hesaplayarak kendinizi koşullandırıp üzülmemenizi öneririm zaten gereken herşeyi yapmışsınız biraz daha deneyin olumlu sonuç almazsanız tüp bebek uzmanı ile görüşün bence gerek kalmayacak diye hissediyorum ☺️

Mylittlepumpkinn Bence bir kere doğal yolla kaldıysan tek sebebi kafaya takmak. Ne yaparsan yap ister meditasyon, ister olumlama bunları denedikçe bile sanki olmaması için enerji gidiyor. 2 aşılama 2 kez de tüp bebek tutmadı bizim. Ki 23 tane yumurtam toplandı tüp bebekte, hiç bir sebep yok eşimde de sadece ileri doğru hareket düşüktü ama çok az. O kadar psikolojim bozulmuştu ki kimseyle görüşmüyor, annemin telefonlarını bile zordan açıyordum. En son tüp bebek denemesinde hiç dikkat etmedim. Eşim dikkat et güzel beslen dedikçe kavga çıkardım banane istemiyorum falan diye. Hatta transfer öncesi süreçte alkol, sigara ne varsa içtim. Bi oyuna sarmıştım sabahlara kadar oyun oynuyordum telefondan. Hiç sağlıklı da beslenmedim ve o ay tuttu ikizler 😂😂 Tek önerim araştırmayı bırak şakkadanak hamile bırakan bir yöntem de yok zaten. Çakşır kökü suyu mu önermediler havuç kürü mü neler yapmadım ki. Sal gitsin.

Mylittlepumpkinn bende sizin gibi çok üzerine düşüyordum doktorlara gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler 1. Yılımızı kadar da olmadı ben bu Zikir ve Duaları yaptım özellikle ikindi namazından sonra karnımı olarak bu zikir ve Duaları okudum Olmazları olduran bir Rabbimiz var Rabbim tüm isteyenlerle beraber cümlemize nasip etsin Allahım bana nasip etti Elhamdülillah çok şükür Allah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda Duaları ve zikirleri yazıyorum Hayırlı haberler alırsınız inşallah dualarımda olacaksınız
[ ] 4 cuma üst üste 1000 ya evvel zikri
[ ] Ya musavvir , Ya mutekkebir , Ya bariu , Ya varis esma-ül hüsna
[ ] 10 tane ya mütekebbir
[ ] 313 defa Ya Errahmanirrahim
[ ] Ya Halim Ya Fettah Ya Vedud Ya Cami
[ ] Allahümme ya Evvelü (100 defa)
[ ] Allahümme ya Mubdiu (99 defa)
[ ] Allahümme ya Mucib ( 60 defa)
[ ] Allahümme ya Semiu ( 100 defa )
[ ] Allahümme Ya Varis (707 defa )
HAMİLELİKTE OKUNACAK ZİKİRLER
[ ] El Musavvir
[ ] Ya Mübdi
[ ] Ya Berr
[ ] Ya kaviyy
[ ] Ya kuddûs
[ ] Estağfirullah etube ileyh
[ ] Sübhanallahi ve bihamdihi

HappyMom, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Mylittlepumpkinn benim bebeğim mucize diyebilirim kistim vardı hem de çok büyük ameliyat şartı vardı. Ameliyat günü almaya gidince bebeğimizin varlığını öğrendik. 2-3 santimde olsa çikolata kistin olabilir mi bu çok önemli bir detay engel oluyor geciktiriyormuş. Kaçınılmaz şekilde ve kanda pıhtılaşma var mı ona da muhakkak baktır. Bu sebeplerden düşük yapan oldu. Sonrasında iğnelerle bebek tutunduruluyor sorun olmuyor. Ama baktırmadıysan bu ikisine baktır muhakkak. Son olarak aklıma gelen tüplerine baktırman tıkalı ise de sorun yaşayabilirsin.

24 gün sonra

Gamzelimmmmmm eşimde doktor canım kendi doktorumda oda baktı hiç bir sorun yok şükür. Ağrı olanlar mesela tüpleri açık değil diye acı çekiyor. Ben anestezisiz oldum hiç acı hissetmedim. Nasip inşallah olur 🙏🏻

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Ben umutsuzluğa kapılıp uygulamayı silmiştim. Alllah hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin🙏🏻🫠

6 gün sonra

Mylittlepumpkinn Allah sizden de razı olsun Hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz Allahım sağlıkla hayırlı evlat nasip eylesin umudunuzu yitirmeyin ben kalpten inanıyorum sizin anne olacağınıza bu yorumu yazarken içim kıpır kıpır etti Allahım hayırlı haberler aldırsın ❤️❤️❤️

Mylittlepumpkinn ben düşündükten sonra her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı keçiboynuzu Özü içmeye başlamıştım spermleri hareketlendiriyormuş ikinci ay hamile kaldım zaten